Nubia Red Magic e un smartphone de gaming de invidiat

Nubia Red Magic e un smartphone de gaming de invidiat

Nubia Red Magic a fost subiectul mai multor zvonuri în ultimele săptămâni, dar tocmai a fost lansat în mod oficial în China. Rămâne să vedem cât de eficienți vor fi producătorii în a-l distribui în alte colțuri ale mapamondului.

Având în vedere numărul din ce în ce mai mare de producători care cochetează cu producția unui telefon pentru plăcuta activitate de gaming, în curând, vei avea foarte multe opțiuni din acest spectru. Până atunci însă, Nubia Red Magic este al treilea astfel de dispozitiv lansat în ultima jumătate de an. Razer Phone și Black Magic sunt celelalte două.

Pentru că o configurație hardware de top nu este suficientă pentru a asocia denumirea de telefon de gaming unui produs, Red Magic include o bandă de LED-uri multicolore pe partea din spate. Respectiva zonă poate să afișeze orice culoare îți dorești.

nubia red magic 3

Forma generală a noului Nubia Red Magic este insipirată dintr-o navă spațială. Pe spate, pe lângă LED-uri, are niște zone de aerisire asociate unui număr de trei ventilatoare. Acelea vor facilita dispersia eficientă a căldurii.

Nici configurața hardware de la interior nu este una neglijabilă. Nubia Red Magic se ascunde în spatele unui panou LTPS cu diagonala de 6 inci și o rezoluție nativă de 2160 x 1080 pixeli. Pentru protecție suplimentară, ecranul este acoperit cu o suprafață de sticlă NEG Dinorex T2X-1. Aceasta ar trebui să fie imposibil de zgâriat.

La interior, coloratul smartphone ar trebui să aibă tot ce îți trebuie pentru o sesiune intensă de gaming. Creierul întregii afaceri este un Snapdragon 835 cu 6GB sau 8GB RAM și 64 sau 128GB de spațiu, în funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție. Trebuie avut în vedere faptul că lipsește din ecuație cel mai recent procesor de top de la Qualcomm. Snapdragon 845 se regăsește atât în Black Shark, cât și în Razer Phone. În contextul în care vorbim însă de un panou Full HD, orice jocuri ar trebui să arate și să se miște exemplar.

Nubia red magic 2

Partea de captură a noului smartphone de gaming este asigurată de o singură cameră principală de 24 megapixeli cu f/1.7. Pentru selfie-uri, te vei limita la un senzor de 8 megapixeli cu f/2.0. Acumulatorul inclus are 3800mAh și suportă încărcare rapidă. Certificat DTS, telefonul va veni din start preinstalat cu Android 8.1 Ore.

Prețul de achiziție pentru noul aparat va fi de 400 de dolari pentru varianta standard și 480 de dolari pentru versiunea cu 128GB de spațiu și 8GB RAM. În afara Chinei, se va comercializa prin intermediul IndieGogo începând cu 26 aprilie.