Sezonul șase din House of Cards primește primul trailer la Oscar 2018

Ar fi trebuit să nu se mai lanseze niciodată, dar sezonul șase din House of Cards tocmai a beneficiat de primul teaser trailer în cadrul decernării premiilor Oscar 2018.

Anul trecut a fost încărcat cu scandaluri de hărțuire sexuală la Hollywood, iar în 2018, noi victime au ieșit la înaintare cu detalii despre evenimente foarte grave din industria filmului. Harvey Weinstein a dat de unul singur startul mișcării #metoo, dar au mai existat și alte vedete a căror cariera a fost redusă la zero din cauza unor dezvăluiri apărute în presa internațională.

Printre primii pe listă, s-a aflat Kevin Spacey, producătorul executiv și actorul din rolul principal al serialului House of Cards. Show-ul celor de la Netflix a fost unul foarte important pentru serviciul de streaming, într-o perioadă în care platforma încerca să facă valuri cu conținut original. După cinci sezoane și o serie stufoasă de premii, House of Cards a avut mari șanse să fie anulat. Din fericire, scenariștii au găsit o soluție pentru a crea ultimul sezon al serialului fără Kevin Spacey.

Realist vorbind, fanii show-ului și-au dat seama că rolul lui Robin Wright a devenit din ce în ce mai important în ultimele sezoane. Având în vedere finalul sezonului 5, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că putea fi construit fără probleme un final pentru House of Cards doar din aventurile soției lui Frank Underwood în poziția de președinte al Statelor Unite ale Americii.

Deși procesul de producție a întâmpinat mai multe întreruperi din cauza scandalului lui Kevin Spacey, se pare că difuzarea ultimului sezon este mai aproape decât credeam. Din primul teaser pentru viitorul sezon, putem vedea aglomerația și tensiunea de la Casa Albă, în timp ce Robin Wright pare foarte confortabilă în poziția de președinte. Sub amenințarea ”Suntem doar la început” se încheie clipul care va reuși cu siguranță să stârnească interesul fanilor. Din păcate, premiera va avea loc în această toamnă, în loc de luna aprilie ca în anii trecuți.

07:56 05.03.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video