Cel mai așteptat telefon Samsung ar fi fost în secret la CES 2018

Cel mai așteptat telefon Samsung ar fi fost în secret la CES 2018

CES 2018 a venit cu multe anunțuri, dar telefonul pliabil Samsung n-a fost unul. Sau cel puțin n-a fost pe lista cu anunțuri oficiale.

Ideea unui telefon pliabil de la Samsung e departe de realitate, dar, totodată, departe de ficțiune. Vestitul telefon pliabil de la Samsung ar fi trebuit să fie cel cunoscut ca Galaxy X. Numele nu era rău, însă s-a dovedit că nu avem de-a face cu revoluționarul smartphone pe care să-l pliezi. Galaxy X există ca modelul SM-G888N0, însă nu e pliabil, ci unul din categoria rugged.

Rămânem, în continuare, cu gândul la telefonul pliabil de la Samsung, pentru că acesta ar putea ajunge pe piață în viitorul relativ apropiat. E puțin probabil să vedem smartphone-ul prezentat înainte de sfârșitul acestui an, dar 2019 ar putea fi anul cel mare.

Conform unei publicații sud-coreene, compania a venit cu telefonul la CES 2018, dar întâlnirea a fost secretă. În fapt, ar fi fost doar pentru parteneri Samsung, ca să le arate ce pregătește pentru viitor. Sunt șanse ca Samsung să-l lanseze în decembrie 2018. În ceea ce privește dimensiunile ecranului, acesta va fi destul de mare: diagonală de 7,3 inci. Panoul ar trebui să se plieze către interior, așa cum ai închide o carte, iar raportul de aspect ar fi de 21:9.

Dacă până acum a trebuit să te adaptezi la telefoane de 18:9, acesta ar fi mai mult ca un ecran de cinema. Și da, ar fi util în anumite privințe. Conform detaliilor de până acum, dezvoltarea telelefonului Samsung va dura aproximativ șase luni. La final, ar trebui să fie introdus pe anumite piețe.

Dacă tehnologia pentru display-urile OLED flexibile este pusă la punct de Samsung, fie în următoarele nouă luni, fie mai târziu, atunci am putea asista la intrarea într-o nouă eră a telefoanelor mobile. Până atunci, mai rămâne să așteptăm zvonuri și alte detalii. Și să sperăm că nu va fi ca ZTE Axon M modelul final, un telefon deloc pliabil cum ne așteptam.

Citește și:
Sursa: Gizmodo