13 iul. 2018 | 08:09

Când se lansează Samsung Galaxy Note 9: are dată oficială și specificații

ACTUALITATE
Când se lansează Samsung Galaxy Note 9: are dată oficială și specificații

Samsung Galaxy Note 9 este cel mai așteptat smartphone din a doua jumătate de an, iar lansarea sa oficială pare a fi iminentă.

Într-o perioadă în care oficialii sud coreeni nu mai fac la fel de mulți bani din smartphone-uri ca în trecut, iar Galaxy S9 se vinde precum Galaxy S3, este evident că Samsung are nevoie de o schimbare. Din păcate pentru fanii brandului, Samsung Galaxy Note 9 nu se a anunță a fi revoluționar.

Se fac deja câteva luni de când discutăm de Note 9, dar cu câteva săptămâni rămase până la lansare, este mai evident ca niciodată că zvonurile care ajung acum online au foarte mari șanse să se dovedească a fi adevărate. În acest final de săptămână, avem două seturi de informații din surse diferite referitoare la Samsung Galaxy Note 9.

Un poster de promovare pentru telefonul încă nelansat a fost surprins de cei de la Slashleaks și ne oferă o viziune foarte clară asupra modului în care va arăta cel mai nou vârf de gamă al sud coreenilor. Este îmbucurător să afli că va exista în continuare o mufă de căști pe un telefon premium.

Samsung Galaxy Note 9 va fi anunțat oficial pe 9 august și ar trebui să ajungă în magazinele de pe întregul mapamond la aproximativ 2 săptămâni după. Designul telefonului va fi foarte similar cu cel al Galaxy Note 8 de acum un an, cu mici schimbări. Senzorul de amprentă va fi integrat pe spate, sub zona celor două camere principale.

Sincronizarea datelor și încărcarea se vor face printr-un USB C, dacă nu optezi pentru încărcarea wireless. Stylusul oficial se pare că va fi de culoare galbenă, dar partea superioară a creionului inteligent va fi de culoare albastră pentru a se integra discret în carcasă.

În privința configurației hardware, telefonul se pare că va fi construit în jurul unui panou Super AMOLED Infinity Display de 6,4 inci. Procesorul va fi un Exynos 9810 sau Snapdragon 845, în funcție de zona în care te afli pe glob, în timp ce cantitatea de memorie RAM are mari șanse să fie egală cu 8GB. Acumulatorul va fi de 4000 mAh.

Samsung Galaxy Note 9 va ajunge în magazine la un preț de 990 de euro pentru versiunea cu 6GB RAM și o memorie internă de 128GB. Valoarea este similară cu cea asociată Galaxy Note 8 la momentul lansării.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele