Samsung Galaxy J3 și J7 sunt cele mai noi telefoane ieftine ale coreenilor

Samsung Galaxy J3 și J7 sunt cele mai noi telefoane ieftine ale coreenilor

În cazul în care aveai o fascinație pentru terminalele Samsung, dar prețul unui Galaxy S este prea mare, s-ar putea să te încânte noile Galaxy J3 și Galaxy J7.

În 2018, Samsung continuă să lanseze terminale noi pe bandă rulantă. Este greu de înțeles dacă toate se comercializează ca pâinea caldă, dar gigantul sud coreean continuă să-și mențină prima poziție în clasamentul producătorilor de mobile și, în final, asta e cel mai important. În cazul în care nu vrei să monitorizezi atent specificațiile noilor smartphone-uri, merită să ai în vedere că, în portofoliul Samsung, sunt trei linii de mobile cu un public țintă diferit. Din gama Galaxy J fac parte telefoanele ieftine, entry-level și, ocazional, mainstream. Galaxy A include telefoanele mainstream, în timp ce Galaxy S și Galaxy Note sunt vârfurile de gamă ale sud coreenilor.

De această dată, este vorba de Samsung Galaxy J3 cu o diagonală de 5 inci și Galaxy J7 cu o diagonală de 5,5 inci, versiunile actualizate ale unor aparate omonime lansate în 2017. Acum un an, prețul pentru J3 a fost 150 de dolari, în timp ce J7 sărea până la 219 dolari. Prețuri oficiale pentru noile modele nu au fost momentan făcute publice.

Pentru că vorbim de dispozitive entry-level în 2018, situația a devenit un pic mai roz la capitolul configurație hardware comparativ cu anii trecuți. Cele două telefoane vor avea panouri HD cu o rezoluție 720p. Din păcate, sud coreenii au fost foarte rezervați la a detalia toate specificațiile tehnice. Nu știm decât că vor avea o baterie generoasă și că ar trebui să fie destul de sprintene.

Pe partea de captură, noul Galaxy J3 are o cameră principală de 8 megapixeli și una frontală, pentru selfie-uri, de 5 megapixeli. Samsung Galaxy J7 este un pic mai potent, cu camere de 13 megapixeli atât pe partea din față, cât și pe cea din spate a aparatului. Samsung a promis că va aduce pe piață noile telefoane până la finele acestei luni.

J3

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: