Samsung a anunțat telefonul Android Go, sistemul pentru telefoane ieftine

Samsung a anunțat telefonul Android Go, sistemul pentru telefoane ieftine

Din cauza popularității smartphone-urilor ieftine din țările aflate în curs de dezvoltare, Samsung a anunțat Galaxy J2 Core, primul telefon al companiei preinstalat cu Android Go Edition.

Este foarte ușor să te entuziasmezi la un telefon scump, cu specificații de top și rame inexistente. În ultimii ani însă, au apărut din ce în ce mai multe creații la prețuri accesibile care nu incorporează compromisuri semnificative pe partea de performanță. În această categorie intră și recent anunțatul Galaxy J2 Core.

În trecut, smartphone-urile din seria J2 au fost unele dintre cele mai slabe din portofoliul Samsung. Tradiția se păstrează și cu versiunea anunțată în 2018. Diferența majoră vine din faptul că acesta este primul telefon al companiei sud-coreene preinstalat cu Android Oreo Go Edition. Această particularitate software se reflectă într-o viteză sporită în cea mai mare parte a timpului și un impact redus asupra performanței gadgetului când efectuezi cele mai comune sarcini.

Telefonul este menit să fie cât se poate de accesibil și se pretează de minune pentru persoanele care au parte de prima interacțiune cu un smartphone. În prima etapă de propagare, va fi oferit în India, Malaezia și Indonezia, dar nu ar trebui să dureze foarte mult până când va putea fi achiziționat din mai multe colțuri ale mapamondului.

Samsung Galaxy J2 Core este construit în jurul unui panou qHD de 5 inci cu un acumulator de 2600 mAh. Vine la pachet cu conectivitate LTE CAT.4 150 Mbps și Wi-Fi. Partea de captură este asigurată de o combinație între o cameră de 8 megapixeli pe spate și o a doua de cinci megapixeli pentru selfie-uri. Ambele au F/2.2. Funcția incorporată Beauty Mode ar trebui să facă mai arătos în fotografiile pe care le postezi online.

Sistemul de operare Oreo Go Edition va profita la maxim de SoC-ul Exynos 7570 quad core tactat la 1,4GHz, cu 1GB RAM și o memorie internă de 8GB. Prețul de achiziție este momentan necunoscut, dar probabil că va gravita nesubvenționat în jurul valorii de 100 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: