Galaxy J2 Pro este cel mai fiabil smartphone cu un preț decent

Galaxy J2 Pro este cel mai fiabil smartphone cu un preț decent

Din segmentul smartphone-urilor destinate unui public cât se poate de numeros, Samsung tocmai a anunțat noul Galaxy J2 Pro.

Timp de aproximativ doi ani, vânzările de telefoane Samsung au scăzut într-un ritm alarmant, mai ales pe piața de dispozitive de top. La momentul respectiv, au existat mai multe promisiuni cum că sud coreeni vor lansa un număr semnificativ mai mic de aparate anual, în încercarea definirii mult mai clare a unor linii de produse pentur fiecare buget. Având însă în vedere faptul că nu trec câteva săptămâni fără un nou telefon, putem șterge cu buretele acele afirmații.

La scurt timp după ce am detaliat o versiune actualizată de Galaxy J2 2016, cei de la Samsung tocmai au anunțat noul Galaxy J2 Pro, deși termenul Pro nu ar trebui să vă inducă în eroare. Aceasta este o versiune un pic mai sprintenă decât J2, dar există și câteva similarități.

În timp ce Galaxy J2 folosea 1,5GB RAM și avea o memorie internă de 8GB, noul Galaxy J2 Pro, pentru câțiva dolari în plus, face saltul până la o capacitate de 16GB și include 2GB RAM. La fel ca în cazul J2, pentru un salt temporar pe partea de performanță, va fi inclusă tehnologia proprietară Turbo Speed. Aceasta din urmă, prin artificii software, ar trebui să interacționeze cu memoria RAM pentru spori performanța cu până la 40% în comparație cu dispozitive cu o cantitate dublă de memorie RAM, conform celor de la Samsung.

În rest, noul Galaxy J2 Pro nu este neapărat revoluționar. Acesta se ascunde în spatele aceluiași panou HD Super AMOLED de 5 inci, iar procesorul SC8830 este un quad core la 1,5GHz. Partea de procesare este o combinație între o cameră principală de 8 megapixeli și o cameră secundară de 5 megapixeli. Acumulatorul este de 2600 mAh.

Disponibil inițial doar în India, noul Galaxy J2 Pro va fi comercializat fără nici un fel de subvenții la prețul de 150 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Ubergizmo