09 iul. 2016 | 14:59

Samsung reinventează notificările luminoase cu Galaxy J2 2016

ACTUALITATE
Samsung reinventează notificările luminoase cu Galaxy J2 2016

În ultimele săptămâni s-a vehiculat destul de mult numele de Galaxy J2 ca fiind un terminal cu o configurație decentă, iar acum a fost lansat oficial de către Samsung.

Când vine vorba de terminalele mai accesibile ale sud coreenilor, cei de la Samsung se pare că și-au pierdut complet creativitatea la capitolul denumiri. Din acest motiv, după ce anul trecut în luna septembrie au anunțat un Galaxy J2, anul acest vedem un nou, ați ghicit, Galaxy J2. Singura diferență este că în materialele promoționale, modelul nou va avea sufixul 2016. Trecând însă peste denumire, diferențele sunt semnificative între ele și, cu toate că vorbim de un terminal relativ ieftin, acesta include o funcție nemaiîntâlnită.

Smart Glow este denumirea unei tehnologii proprietare introduse de către Samsung pentru prima oară în noul Galaxy J2. Dacă va fi un succes de masă, iar utilizatorii îi vor găsi utiltiatea, aceasta este o funcție pe care o vom vedea probabil și pe dispozitivele de top ale producătorului. Smart Glow se manifestă printr-un inel de LED-uri în jurul obiectivului de la camera principală a telefonului. Scopul acestuia este să lumineze într-un mod cât se poate de dinamic, în mai multe culori, pentru a vă servi o varietate foarte mare de notificări. În plus, vă va ajuta să fiți mai preciși data viitoare când veți încerca să vă faceți un selfie cu camera de pe spate, luminând albastru dacă fața voastră este încadrată perfect.

La capitolul specificații tehnice, noul Samsung Galaxy J2 este construit în jurul unui ecran HD cu diagonala de 5 inci. La interior ascunde un quad core tactat la 1,5 GHz, cu 1,5GB RAM și un spațiu de stocare de 16GB. Camera principală este de 8 megapixeli, iar pe partea din față a telefonului aveți o a doua cameră de 5 megapixeli. Acumulatorul de 2600 mAh s-ar putea să fie suficient ca să nu alergați după o priză în timpul zilei. În comunicatul oficial se detaliază și o funcție intitulată Turbo Speed menită să sporească în mod dinamic perfomanța aparatului, dar este greu de bănuit cum va funcționa aceasta în condiții de utilizare obișnuită.

samsung galaxy j2 2016

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele