19 iul. 2018 | 10:14

Reduceri eMAG la telefoane, laptopuri și o mulțime de alte gadgeturi

ACTUALITATE
Reduceri eMAG la telefoane, laptopuri și o mulțime de alte gadgeturi

eMAG a ajuns în ultima zi cu campania Stock Busters. Sunt o mulțime de reduceri, așa că ți-am făcut și listă cu câteva recomandări.

Campania Stock Busters de la eMAG a început pe 17 iulie și se termină azi. Categoriile sunt numeroase, de la telefoane și tablete la papetărie, frigidere și chiar mobilă. Pentru ultima listă de recomandări am ales câte două: telefoane, tablete și laptopuri.

Reduceri eMAG în ultima zi de Stock Busters

Samsung Galaxy S9 e la un preț excelent în campania de reduceri. Are 64 GB spațiu de stocare, o cameră foto de 12 megapixeli cu diafragmă variabilă, un ecran superb de 5,8 inci și 4 GB de memorie RAM. Îl găsești cu reducere de 20% pe site-ul eMAG.

La polul opus este un Nokia 6.1. Proaspăt lansat pe piață, are cel mai nou Android, dar și câteva specificații bune. Astfel, dispune de 3 GB de memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare și un ecran impresionant de 5,5 inci Full HD. E disponibil în oferta de reduceri eMAG.

Dacă te-ai săturat de Windows, atunci ai doar o altă alegere: MacBook. De la Apple e un model de 13 inci, cu procesor Intel Core i5, ecran de 13,3 inci, 8 GB de memorie RAM și un SSD de 128 GB. Mai mult, primești și cele mai noi actualizări imediat. Prețul e redus de Stock Busters.

Ca tabletă, e un preț excelent acum la iPad Pro de 12,9 inci. Are 64 GB spațiu de stocare, conectivitate prin WiFi, cel mai nou sistem de operare și scanner pentru amprentă. O poți cumpăra de la eMAG cu preț redus.

[readmore]

Ca laptop, dar cu Windows, nu poți ignora un Microsoft Surface. Are procesor Intel Core i7, ecran de 13,5 inci, 16 GB de memorie RAM și un SSD de 512 GB. Totodată, are și Windows 10 preinstalat. Îl găsești la eMAG.

Nu în ultimul rând, o tabletă cu Android: Samsung Tab A. Are procesor cu opt nuclee, ecran de 10 inci, 2 GB de memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare. Prețul e cel care o scoate în evidență.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele