Oferte eMAG la televizoare smart și laptopuri excelente

Oferte eMAG la televizoare smart și laptopuri excelente
Sursa foto: Pexels

eMAG continuă campania Stock Busters și odată cu ea aduce prețuri mai mici la o mulțime de produse. Cele de azi sunt televizoare și laptopuri.

Stock Busters de la eMAG se desfășoară în perioada 17 – 19 iulie. Mai ai două zile la dispoziție să îți schimbi electrocasnicele prin casă sau să alegi un televizor nou. Dacă ieri a fost despre telefoane, azi e despre televizoare și laptopuri. Am căutat ce-i mai bun, dar și la un preț decent.

Oferte eMAG la televizoare smart și laptopuri

Prima recomandare este un televizor Philips cu Android ca sistem de operare. Are o diagonală de 123 centimetri, rezoluție 4K și toate aplicațiile de care ai avea nevoie, cum ar fi Netflix, YouTube sau HBO Go. Sunetul e excelent, cu un difuzor stereo de 20 wați. Îl găsești în oferta eMAG la un preț bun.

Ca laptop, nu poți ignora un Microsoft Surface. Are procesor Intel Core i7, ecran de 13,5 inci, 16 GB de memorie RAM și un SSD de 512 GB. Totodată, are și Windows 10 preinstalat. Îl găsești cu reducere de 24% la eMAG.

Sony are un televizor smart cu Android. Difuzorul e stereo, câte două de câte 10 wați, diagonala este de 123 centimetri și rezoluția este 4K. Partea și mai bună e că televizorul are reducere de 20% la eMAG.

Dacă te-ai săturat de Windows, atunci ai doar o altă alegere: MacBook. De la Apple e un model de 13 inci, cu procesor Intel Core i5, ecran de 13,3 inci, 8 GB de memorie RAM și un SSD de 128 GB. Mai mult, primești și cele mai noi actualizări imediat. Altfel, prețul este redus la eMAG în perioada asta.

[readmore]

Sigur, nu putea lipsi un televizor de la Samsung. Cel de acum are o reducere de 37% și câteva specificații bune. Diagonala este de 108 centimetri, are rezoluție 4K și două difuzoare de câte 10 wați. Rulează Tizen, sistemul de operare dezvoltat de Samsung. Îl găsești în oferta eMAG.

Ultimul laptop de pe listă este un ASUS ZenBook cu procesor Intel i7, are ecran Full HD de 13,3 inci și 8 GB de memorie RAM. Totodată, spațiul de stocare este pe SSD, de 256 GB. Sistemul de operare, evident, este un Windows 10. Îl găsești cu 19% reducere la eMAG.

Citește și: