Reduceri eMAG la produse de top pe care să le iei resigilate

Reduceri eMAG la produse de top pe care să le iei resigilate

Afară e o vreme oribilă, dar îți poți face ziua mai bună cu niște reduceri excelente. Am căutat prin oferta eMAG de resigilate ce mai merită cumpărat și către ce ai putea să te orientezi.

Cea mai bună parte la produsele resigilate e că funcționează foarte bine, estetic încă arată excelent și diferența față de celelalte e că ambalajul original a fost deschis. Sigur, unele au și zgârieturi, câteva, dar poți vedea asta în descrierea produsului. Mai jos am ales de la eMAG acele produse care ar merita puțină atenție.

Cele mai bune produse de luat resigilate de la eMAG

Sunt vreo 14 oferte pentru telefoane iPhone X resigilate. Cel mai mic preț e remarcabil, dar poți alege și unele mai scumpe, dacă vrei să arate estetic mai bine. Altfel, telefonul e cum îl știi: ecran de 5,8 inci, două camere foto, cel mai nou sistem de operare și autentificare prin Face ID. Îl găsești la resigilate eMAG aici.

Samsung Galaxy Note 8 e un telefon care are un loc aparte în inima fanilor Android. A fost anunțat în septembrie 2017, încă are un hardware foarte bun, iar acum prețul la resigilate e excelent. Ai șapte oferte la eMAG, dacă vrei să cumperi.

Poate vrei un laptop de gaming. Astfel, poți alege un Acer Nitro 5 cu procesor AMD. Prețul a scăzut remarcabil de mult, iar pachetul pe care îl primești e foarte bun. Ai ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB de memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare pe SSD și placă video dedicată (evident). Îl găsești în oferta de resigilate eMAG.

Dacă vrei ceva pentru sănătatea ta, poți alege și un Apple Watch 3. E cel mai nou model, are cadran de 42 mm și are un preț mic acum. Partea bună e că-ți monitorizează pașii, primești notificări de pe telefon și poți să răspunzi la unele mesaje fără să ai nevoie de telefon. La resigilate ai opt oferte pentru acest produs.

Citește și: