20 dec. 2018 | 13:10

Rabla pentru electrocasnice: eMAG te învață cum iei banii de la stat

ACTUALITATE
Rabla pentru electrocasnice: eMAG te învață cum iei banii de la stat

Rabla pentru electrocasnice e un program prin care românii să scape de echipamente vechi, dar și să primească niște bani. eMAG e în program și-ți explică, pas cu pas, cum iei bani și ce poți cumpăra de ei.

La rabla pentru electrocasnice, toate electrocasnicele vechi pot fi date la schimb pentru un voucher de reducere. Sunt disponibile 60.000 de tichete, iar regula este simplă: primul venit, primul servit. Sigur, problema cu „venirea” e mai mare, înainte să te duci să spargi banii pe site-ul eMAG.

Astfel, trebuie intri pe site-ul Administraţiei pentru Fondul de Mediu şi să completezi nişte formulare în câţiva paşi simpli. Trebuie să introduci, de exemplu, datele de identitate, adresa, mail-ul şi numărul de telefon. Totodată, trebuie să declari pe proprie răspundere că nu ai datorii la stat şi alegi tipul de echipament pe care vrei să-l cumperi. Aici intră în schemă eMAG și ghidul prin care afli ce-ți poți cumpăra și ce reducere ai.

În urma înscrierii pe site-ul AFM, vei primi un mail de confirmare şi un cod unic de utilizator. Trebuie să-l păstrezi pentru validarea tichetelor primite. Ideea proiectului e că echipamentele vechi consumă multă energie electrică, astfel că unele noi vor fi mai eficiente și mediul îți va mulțumi (cumva).

Câți bani primești și ce poți cumpăra de la eMAG cu rabla pentru electrocasnice

Prin programul rabla pentru electrocasnice, poți primi până la 400 de lei pe care să-i cheltui pe echipamente noi la eMAG. Reducerea o primești în prețul final pe care îl vei plăti și voucherul e valabil 15 zile de la emitere.

Valoarea voucherelor e determinată de clasa energetică și de categoriile de produse eligibile pentru achiziție.

200 de lei:

300 de lei:

400 de lei:

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele