Primul iPhone curbat cu adevărat revoluționar are o dată de lansare

Primul iPhone curbat cu adevărat revoluționar are o dată de lansare
06:15 05.04.2018

Visăm de mult timp la un iPhone curbat, dar se pare că nu vom mai avea foarte mult de așteptat până când vom putea pune mâna pe unul.

Conform unor surse anonime citate de Bloomberg, Apple lucrează de câțiva ani la un iPhone curbat și, peste alți 2-3 ani, ar trebui să ajungă în magazine. ”Oamenii familiari cu subiectul” sunt convinși că panourile curbate sunt de mult timp pe lista priorităților pentru gigantul din Cupertino, dar, cel mai probabil, costurile de producție nu au scăzut suficient de mult, încât implementarea lor să fie rentabilă.

Conform estimărilor, nu ar trebui să așteptăm mai mult de 2-3 ani până când un iPhone curbat va fi gata de achiziție. Spre deosebire de telefoanele Samsung de top care sunt curbate spre marginile laterale, un viitor iPhone va avea un panou curbat spre interior de sus până jos.

Dintr-un punct de vedere, principiul de design descris în această serie de zvonuri pare să fie inspirat din bătrânul LG Flex lansat în urmă cu câțiva ani. Respectivul gadget era suficient de curbat încât să-ți urmeze conturul feței, dar să nu-ți deformeze semnificativ buzunarul când plecai în deplasare. lg g flex

Deși este greu de spus dacă aceasta va fi schimbarea revoluționară pe care Apple ne-o pregătește în următorii ani în materie de iPhone-uri, va reprezenta cu siguranță detaliul care va eclipsa mobilele de la Samsung. Dacă ai vreun dubiu în privința faptului că gigantul din Cupertino are deja talent la mânuit panouri curbate, este suficient să te uiți la iPhone X.

Cel mai scump smartphone Apple folosește un OLED curbat spre interior în dreptul marginii inferioare. În loc să evidențieze această particularitate ca pe o trăsătură futuristă de design, inginerii americani au optat pentru ascunderea sa în carcasă cu scopul obținerii unei rame cât se poate de subițiri.

iPhone X inside

Un alt set de speculații ce au ajuns online la mijlocul acestei săptămâni face referire la suportul pentru gesturi realizate în aer pentru interacțiunea cu telefonul mobil. Având în vedere tehnologia integrată în iPhone X pentru Face ID și Animjoji, suportul pentru gesturi realizate fără să atingi ecranul telefonului reprezintă evoluția naturală a acestor mecanisme futuriste.

Rămâne doar să vedem dacă vom aștepta mai mult de doi ani până când le vom vedea pe smartphone-uri și dacă tehnologia ce va fi folosită va fi integrată în panoul efectiv sau va utiliza camere infraroșu și senzori foto de înaltă rezoluție.

Pentru că vorbim de proiecte referitoare la produse Apple ce ar trebui să apară în următorii 2-3 ani, zvonurile trebuie percepute cu un grad sporit de reticență.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI