Android ajunge și pe o trotinetă electrică bună pentru drumurile tale zilnice

Android ajunge și pe o trotinetă electrică bună pentru drumurile tale zilnice

Mijloacele electrice de transport sunt din ce în ce mai numeroase și încearcă să atragă un număr mare de utilizatori, dar nu se aștepta nimeni la o trotinetă cu Android.

În ultimii ani, s-au lansat tot mai multe biclete electrice, de la un număr important de producători. Giganți din industria auto și-au dat seama că tot mai multe persoane încep să fie pasionate de ecologie și au făcut investiții în diferite mijloace de transport cu propulsie electrică. Biciclete și scooterele electrice au fost începutul. Au urmat hoverboard-urile, rolele, iar acum vorbim de trotinete cu Android.

Archos a dezvăluit prima sa trotinetă electrică cu Android. În trecut, compania a fost asociată mai ales cu tablete și smartphone-uri accesibile, dar cu noul Citee Connect încearcă să se adreseze unui segment complet nou de utilizatori. Față de alte trotinete electrice, aceasta are între manetele de la ghidon, o mică tabletă cu o diagonală de 5 inci care rulează Android.

Deși creierul cu Android al afacerii nu se compară cu smartphone-uri de top actuale, are o configurație hardware care nu ar trebui să te dezamăgească. În spatele său, se ascunde un procesor quad core neidentificat, o cantitate de 1GB memorie RAM și 8GB de memorie internă. Datorită conectivității 3G, ai posibilitatea să bagi un SIM în el și să profiți de navigație când te plimbi prin oraș dintr-o parte în alta.

Pentru că funcțiile smart nu se puteau rezuma la un ecran inteligent, Archos Citee Connect vine cu o aplicație de mobil care facilitează deblocarea de la distanță. În privința specificațiilor care contează cu adevărat, trotineta folosește un motor electric de 250W ce te ajută să parcurgi o distanță maximă de 25 de kilometri fără întrerupere. Viteza maximă de deplasare este de 25 kilometri la oră.

Archos Citee Connect va fi disponibil începând cu această vară la prețul de 500 de euro.

Citește și: