CONCURS de Paști: Vrei o trotinetă electrică FreeWheel?

CONCURS de Paști: Vrei o trotinetă electrică FreeWheel?

Da, toată lumea este în goană după cadouri de Paști în această săptămână, de aceea venim cu o idee foarte simpatică, dar și utilă: vrei să câștigi o trotinetă electrică FreeWheel?

UPDATE: Concursul nostru a luat sfârșit, iar în videoclipul de mai jos puteți urmări extragerea câștigătorului, dar și a câștigătorului de rezervă.

Câștigătorul concursului pentru trotineta electrică FreeWheel este Cristea Ionel din Galați.

Câștigătorul de rezervă este Chivu Ionuț din Brașov.

Freewheel Rider este o trotinetă electrică rapidă și de cursă lungă, te ajută să ajungi din punctul A în punctul B într-un timp scurt, îți permite să te distrezi, dar și să atragi instant priviri. Este mai mult decât un moft și, odată ce te obișnuiești să te deplasezi în acest fel, abia vei aștepta să fie iar vremea prielnică pentru a scoate din nou trotineta electrică din casă.

Concurs de Paști: Ce aveți de făcut?

Vizitează pagina web a trotinetei FreeWheel, AICI, și numește două specificații care ți-au atras atenția. Bineînțeles, totul completat în formularul de mai jos.

Mai multe impresii despre trotineta electrică FreeWheel puteți citi în review-ul de aici.

Concursul se desfășoară în perioada 10 – 18 aprilie 2017. (regulament)

Succes!

Atenție, participanții care se înscriu de mai multe ori la concurs sunt descalificați!

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți și va fi contactat prin telefon si email pentru acordarea premiului, pe baza buletinului de identitate, conform numelui înscris în concurs.

În cazul în care câștigătorul refuză premiul, din diferite motive, sau nu răspunde la email în decurs de 3 zile, premiul va fi repartizat, tot prin tragere la sorți, altui cititor înscris în concurs. Premiul nu poate fi substituit de echivalentul lui în bani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: