Poliția Română te invită să faci accident la SAB 2018

Poliția Română te invită să faci accident la SAB 2018

Poliția Româna este prezentă la Salonul Auto București & Accesorii 2018 (SAB 2018), unde te lasă să simulezi că ai făcut accident cu mașina.

Cred că toată lumea a văzut cel puțin un film de acțiune în care are loc un accident și o mașină ajunge să se rostogolească și să cadă într-o prăpastie. În cazul în care ești curios cum este să fii dat peste cap la propriu cu mașina, poți să mergi la SAB 2018, unde Poliția Română ți-a pregătit un simulator care îți aduce în realitate poate cel mai groaznic coșmar.

Pe pagina de Facebook a Poliției Române, aceștia au postat și un videoclip în care îți arată cum funcționează simulatorul, asta ca să știi din timp dacă are rost să te duci la salonul auto.

Videoclipul îți arată cum un bărbat este pus în simulator, în timp ce un altul explică care sunt pericolele din timpul unui astfel de accident. Acesta precizează că cel mai critic moment este cel al decuplării centurii, deoarece multe persoane care și-au revenit din șocul accidentului au ales să-și scoată centura în momentul nepotrivit și astfel au ajuns să cadă în cap și să-și rupă coloana cervicală.

Dacă ești curios care este senzația din timpul rostogolirii, poți să mergi la SAB 2018 care este desfășurat în perioada 11-21 octombrie la noul spațiu expozițional al Romexpo, Pavilionul B2. De asemenea, evenimentul este desfășurat și în zona exterioară. Prima zi este gratuită pentru toți vizitatorii, datorită aniversării de 25 de ani de la organizarea primei ediții.

În cazul în care ești pasionat de mașini, poți vedea premiere naționale și noutățile brandurilor precum Abarth, Alfa Romeo, Citroën, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Isuzu, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Opel, Piaggio, Seat, Skoda, Smart, Suzuki, Toyota și Volvo.

Citește și: