Cel mai ieftin telefon de top, Pocophone F1, supus celor mai agresive teste

Pocophone F1 a făcut valuri în urmă cu câteva luni, datorită configurației de top și a prețului accesibil. Acum, a fost supus unui test agresiv de rezistență.

Este ușor să fii încântat de Pocophone F1. Telefonul este achiziționabil cu aproximativ 1750 lei în țara noastră, dar are configurația hardware a unui aparat de aproape două ori mai scump. Același Snapdragon 845 este prezent într-o variantă de Galaxy S9, cu mențiunea că telefonul celor de la Samsung are 4GB RAM în loc de 6GB RAM și doar 64GB de memorie internă în loc de 128GB, cu cât se laudă Pocophone de la Xiaomi. 

În mod evident, Xiaomi nu putut să facă telefonul perfect la jumătate de preț, iar Pocophone F1 incorporează câteva minusuri. Carcasa este din plastic, în loc de sticlă sau metal. Nu are stabilitate optică la camera principală și nici nu este rezistent la apă.

Cu toate acestea, ar putea fi unul dintre cele mai dezbătute gadgeturi din ultima jumătate de an. Din acest motiv, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că nivelul său de rezistență a fost testat de cei de la JerryRigEverything.

În clipul de mai sus, se poate vedea modul cât se poate de precis și agresiv în care a fost testat unul dintre puținele telefoane de top cu o carcasă din plastic. Până și marginile laterale sunt din plastic. În mod surprinzător, telefonul se comportă exemplar în majoritatea experimentelor.

Nu se îndoaie și, în majoritatea circumstanțelor, pare cât se poate de trainic în condiții de utilizare normală. Este vulnerabil la zgârieturi de la chei sau monede în buzunar, dar acelea sunt cât se poate de previzibile.

Important este că ecranul rămâne impecabil până la zgârieturi de gradul 6 pe scara Mohs de duritate. În plus, senzorul de amprentă pare să fie invincibil. Una peste alta, dacă te gândeai să te arunci la o investiție într-un Pocophone F1 de la Xiaomi, acesta este un clip pe care ar fi bine să-l vezi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: