Panasonic lansează telefoane accesibile pentru vremurile în care trăim

Panasonic lansează telefoane accesibile pentru vremurile în care trăim

Cei de la Panasonic nu sunt primii pe lista ta de opțiuni în momentul în care te gândești la un nou telefon, dar noile creații sunt din ce în ce mai atrăgătoare.

În cazul în care erai în căutarea unui smartphone de la un producător mai obscur, pentru a te diferenția de prietenii tău cu Samsung, Huawei sau iPhone, Panasonic și-a îmbogățit portofoliul de produse cu două modele noi intitulat Panasonic Eluga Z1 și Eluga Z1 Pro.

Ambele încorporează baterii de dimensiuni generoase, un mecanism de autentificare facială și procesoare de ultimă generație de la MediaTek.

Indiferent dacă vei opta pentru Panasonic Eluga Z1 sau Z1 Pro, te vei afla în posesia unui aparat construit în jurul unui ecran de 6,2 inci cu o crestătură în partea de sus și o rezoluție nativă HD+. Pentru un grad sporit de rezistență, panoul va fi protejat cu un strat de Dragon Trail Pro.

Partea de captură este asigurată de o combinație între două camere, de 13, respectiv 2 megapixeli. Selfie-urile îți vor fi limitate la 8 megapixeli, dar te vei bucura să afli că există un bliț pe ambele părți ale telefoanelor.

Diferențele între cele două gadgeturi sunt derivate mai ales din hardware-ul de la interior. Panasonic Eluga Z1 se va comercializa cu 3GB RAM și o memorie internă de 32GB. Eluga Z1 Pro face saltul până la 4GB RAM și o memorie internă de 64GB. Ambele integrează un slot pentru carduri microSD ce suportă o capacitate maximă de 128GB.

Acumulatorul este de 4000 mAh, o valoare semnificativă, dar pentru că se încarcă printr-un port microUSB, nu îți va ajunge la 100% prea repede după ce l-ai conectat la priză. Sistemul de operare preinstalat este Android 8.1 Ore.

Dimensiunile telefoanelor sunt de 157,2 x 76,3 x 8,1 milimetri și 169 de grame. În funcție de preferință, vei putea cumpăra telefoanele cu un finisaj negru, auriu sau albastru. Prețul pentru versiunea standard de Panasonic Eluga Z1 este de 173 de euro, în timp ce versiunea Pro sare până la 21o euro. În magazine vor ajunge începând cu 31 octombrie.

Citește și: