Panasonic Eluga U2 este un smartphone foarte atrăgător al japonezilor

Panasonic Eluga U2 este un smartphone foarte atrăgător al japonezilor

Deşi sunteţi iertaţi dacă aţi uitat că Panasonic se ocupă şi cu altceva decât televizoare şi sisteme audio, U2 e un smartphone atrăgător.

Este sezonul lansărilor de gadgeturi mobile şi purtabile, iar cei de la Panasonic reprezintă doar unul dintre producătorii care au ceva să vă ofere în următoarele săptămâni.

Ca de fiecare dată când vine vorba de creaţii ale unor companii asiatice, nu avem nici cea mai vagă idee dacă micuţul smartphone ilustrat mai sus va ajunge sau nu în Europa. Trecând însă peste acest detaliu, Panasonic Eluga U2 a ajuns online şi pare să fie un terminal mid-range cu specificaţii decente, la fel ca precursorul său, Eluga U.

Eluga U2, pe lângă linii simple de design, iese în evidenţă prin intermediul unui panou luminos Full HD de 5 inci. La interior, ascunde un quad core pe 64 de biţi de la Qualcomm, Snapdragon 410 MSM8916, 2GB de memorie RAM şi o memorie internă de 16 GB. Partea de captură este asigurată printr-o combinaţie dintre o cameră principală de 13 megapixeli şi una frontală, pentru selfie-uri de 5 megapixeli.

Bateria de 2.500 mAh are şanse destul de mari să vă ofere o autonomie de două zile. Pentru a fi compatibil cu reţelele 4G din cât mai multe ţări, Panasonic Eluga U2 suportă traficul de date pe benzile LTE de 700/900/1800 şi 2600 MHz. Preinstalat cu cea mai recentă versiune de Android 5.0 Lollipop, Eluga 2 va ajunge pe piaţă în doar câteva zile la un preţ nesubvenţionat de aproximativ 254 de dolari.