15 oct. 2018 | 09:56

Oferte eMAG la produse de care o să ai nevoie cât de curând

ACTUALITATE
Oferte eMAG la produse de care o să ai nevoie cât de curând

Chiar dacă nu ți-ai planificat vreo achiziție pentru perioada asta, câteva oferte de la eMAG te-ar putea face să te răzgândești.

În lista de mai jos vei găsi de la eMAG telefoane și televizoare pe care să le cumperi în perioada asta. Partea și mai bună e că pe multe le găsești la preț redus.

Ce oferte de la eMAG să ai în vedere

Întâi de toate, un telefon ieftin: Xiaomi Mi A2 cu 64 GB spațiu de stocare, 4 GB de memorie RAM și face parte din programul Android One, astfel încât ar trebui să primești rapid actualizări. Telefonul mai are și un ecran de 6 inci Full HD+. Îl găsești în oferta eMAG.

ASUS F542UN-DM017 este e un laptop destul de bun, mai ales la prețul pe care îl are. Are un procesor puternic, modelul i7-8550U de la Intel și ai la dispoziție și 8 GB de RAM, pentru multitasking. Placa video este dedicată, modelul Nvidia GeForce MX150, și este numai bună pentru ecranul de 15,6 inci, cu rezoluție Full HD. Nu în ultimul rând, ai parte de 1 TB de spațiu de stocare. Laptopul are o reducere de 26% momentan și poate fi găsit în oferta eMAG.

Samsung Galaxy Note 9 e primul model care vine în minte când se discută despre telefoane premium cu Android. Are un ecran de 6,4 inci, stylus, poți să ai și 512 GB spațiu de stocare, iar camerele foto sunt tot două, dar cu mici avantaje față de iPhone Xs la nivel hardware. Oricum, Apple și Samsung sunt companiile care livrează cele mai bune poze. Poți cumpăra Samsung de la eMAG.

Nu putea lipsi un TV de pe listă. E vorba de un model Samsung de 163 cm cu rezoluție 4K și sistemul de operare Tizen dezvoltat de companie. Are sunet stereo asigurat de două difuzoare de câte 20 wați și oferă suport HDR 1000. De asemenea, ca bonus, este curbat. eMAG îl are disponibil în oferta sa.