Reduceri eMAG la sute de produse de care să profiți acum

Reduceri eMAG la sute de produse de care să profiți acum

eMAG a pornit o nouă campanie de reduceri. Îi spune Stock Busters și lista produselor disponibile e destul de mare. Am ales câteva pentru tine.

Campania eMAG Stock Busters se desfășoară între 9 și 11 octombrie. Sunt reduceri și diverse alte oferte la telefoane, laptopuri, televizoare și electrocasnice. Dacă ești interesat, poți găsi ceva și pentru casă, și pentru bricolaj, inclusiv produse de îngrijire personală.

Reduceri eMAG la telefoane în campania Stock Busters

O super ofertă este la Samsung Galaxy S9 Plus. E versiunea cu 256 GB spațiu de stocare, ecran de 6,3 inci și 6 GB de memorie RAM. Față de modelul obișnuit are și două camere foto și, în curând, va primi actualizare la Android Pie. Telefonul îl cumperi la preț mai mic de la eMAG.

A doua recomandare este un telefon foarte ieftin. E un Xiaomi Mi A2 cu 64 GB spațiu de stocare, 4 GB de memorie RAM și face parte din programul Android One, astfel încât ar trebui să primești rapid actualizări. Telefonul mai are și un ecran de 6 inci Full HD+. Îl găsești în oferta eMAG.

Nu putea lipsi un iPhone, iar în acest caz este un iPhone 8 cu 64 GB spațiu de stocare. Are o cameră foto de 12 megapixeli, un procesor cu inteligență artificială și a primit deja actualizare la cel mai nou sistem de operare. E acum la același preț cu alte telefoane premium Android. E disponibil în campania eMAG.

Nu în ultimul rând, poate ce mai apreciat telefon de la Apple din ultimii ani. E vorba de iPhone SE. Versiunea disponibilă la eMAG are 32 GB spațiu de stocare, ecran de 4 inci și o cameră foto de 12 megapixeli. Are deja iOS 12, iar acest sistem de operare e o binecuvântare pentru telefoane mai vechi. Totodată, avantajul suprem e dimensiunea: ușor de folosit cu o mână, ușor de ținut în buzunar fără să fie incomod. Îl găsești aici cu preț mai mic.

Citește și: