28 sept. 2018 | 10:02

Oferte eMAG la resigilate ca să-ți faci un cinema în sufragerie

ACTUALITATE
Oferte eMAG la resigilate ca să-ți faci un cinema în sufragerie

Poate că ai ceva bani economisiți. Poate că vrei să schimbi televizorul. Poate că ai nevoie de un sfat, așa că uite un sfat: ia-l mare, smart și, înainte să cumperi, aruncă un ochi peste aceste recomandări din oferta eMAG.

Niciun televizor n-ar trebui să fie altceva decât smart. Da, sunt amenințări cibernetice, dar e atât de comod să te conectezi cu telefonul la el, să ai aplicații importante – Netflix sau HBO Go, să poți naviga pe internet și să te uiți pe YouTube. Și totul fără să ai un laptop conectat la el.

Am ales televizoarele de mai jos după câteva criterii: să fie smart, să aibă diagonală mare și să aibă o rezoluție 4K. Degeaba dai bani pe un TV nou, dacă nu îl alegi cu ce are mai bun.

Oferte eMAG la televizoare resigilate

Prima recomandare este un Philips de 139 cm în diagonală. Are Android ca sistem de operare, sunet stereo 50 wați, rezoluție 4K și Wi-Fi integrat, desigur. Îl poți cumpăra de la eMAG.

Desigur, nu putea lipsi un TV Samsung de pe listă. E vorba de un model de 163 cm cu rezoluție 4K și sistemul de operare Tizen dezvoltat de companie. Are sunet stereo asigurat de două difuzoare de câte 20 wați și oferă suport HDR 1000. De asemenea, ca bonus, este curbat. eMAG îl are disponibil la resigilate.

Tot de la Samsung, dar cu o diagonală mai mică de 138 cm, acest model are sunet stereo cu difuzor de 40 wați, oferă suport HDR10+ pentru cea mai bună calitate a conținutului și panoul e construit pe tehnologia Quantum Dot. Îl găsești în oferta eMAG.

Nu în ultimul rând, cel mai mare televizor pe care l-am găsit la un preț cât de cât acceptabil: un smart TV LG de 190 cm. Sunet stereo, sistem de operare webOS, suport Dolby Atmos pentru surround și suport HDR. E listat de eMAG.