O clonă de iPhone X te uimește printr-o funcție originală

O clonă de iPhone X te uimește printr-o funcție originală

Nu e prima oară când vorbim de o clonă de iPhone X, dar gadgetul celor Doogee incorporează câteva particularități care îl fac original.

În cazul în care nu-ți permiți un iPhone X sau ți se pare absurd să faci o astfel de investiție într-un telefon, te poți orienta către o clonă de iPhone X fără prea mari compromisuri. Comparativ cu varianta originală a smartphone-ului, cea mai mare diferență constă în lipsa sistemului de operare iOS. Orice clonă de iPhone X lansată până acum sau care se va lansa pe viitor rulează Android.

Chinezii nu s-au sfiit niciodată să împrumute designul unor dispozitive consacrate, iar iPhone X nu face excepție de la regulă. Cea mai recentă clonă a unui telefon Apple este intitulată Doogee V și are un design apropiat destul de mult de dispozitivul de top al gigantului din Cupertino. Marginile latarele sunt inexistente, iar în partea de sus are o pată neagră discretă care găzduiește camera frontală și difuzorul, la fel ca iPhone X. În plus, are două camere principale pe partea din spate, deși în cazul Doogee V sunt instalate pe centrul aparatului, spre deosebire de terminalul Apple care le are în stânga sus.

Nicăieri pe carcasa noului Doogee V nu vezi un senzor de amprentă. Același principiu este valabil și la iPhone X. Diferența este că Doogee V incorporează un cititor de amprente, dar acela este ascuns în spatele ecranului. În mod previzibil, nu vine la pachet cu Face ID, tehnologia de autentificare facială pe care o vedem pe cel mai scump telefon Apple.

Specificațiile tehnice nu se cunosc momentan în întregime, dar conform unei postări făcute de Evan Blass pe Twitter în urmă cu aproximativ o lună, va avea un ecran de 6,2 inci în diagonală. Alimentarea cu energie electrică se va realiza prin USB C, iar noua clonă de iPhone X va ajunge în magazine pe 27 februarie.

Citește și:
Etichete: