iPhone X își enervează utilizatorii: nu te lasă să răspunzi la apeluri

<span class='highlight-word'>iPhone X</span> își enervează utilizatorii: nu te lasă să răspunzi la apeluri

iPhone X a avut numeroase probleme de la lansarea de anul trecut, dar cea mai recentă dintre ele ar putea fi și cea mai frustrantă, deoarece îți face imposibilă răspunderea la apeluri telefonice în timp util.

Sunt multe motive să-ți cumperi un iPhone X. Cel mai scump smartphone creat vreodată de către Apple arată foarte frumos, este sprinten și imortalizează niște poze peste medie. Din păcate, asta nu înseamnă că este perfect. Mai multe probleme care țin de software au făcut valuri în online în ultimele luni, chiar dacă multe dintre ele s-au remediat.

Din păcate pentru cei care au investit o avere în noul smartphone al gigantului din Cupertino, un număr important de utilizatori de iPhone X nu pot răspunde la apeluri. Numărul mare de rapoarte pe marginea subiectului au ajuns pe The Financial Times, ca în scurt timp, informația să fie preluată de 9to5Mac și multe alte publicații de tech.

Mai mulți utilizatori de iPhone X au întâmpinat un fenomen ciudat în ultima perioadă. Din câte se pare, există o posibilitate destul de mare ca atunci când te sună cineva să nu poți răspunde la telefon pe cel mai scump terminal Apple. Deși aparatul începe să sune imediat, cum este normal, ecranul dispozitivului nu se aprinde, ca să poți interacționa cu apelul. Timp de șase-opt secunde, ecranul rămâne negru după ce telefonul a început să sune. Dacă persoana de la capătul celălalt nu prea are răbdare, s-ar putea să pierzi apelul și să vezi o listă din ce în ce mai stufoasă de apeluri nepreluate.

La această oră, nu este foarte clar dacă vorbim de o problemă hardware sau software, dar cei de la Apple nu a publicat nici o soluție la problemă. Din experiența mea, cei care suferă de această situație neplăcută ar fi bine să-și reseteze configurările de rețea din Configurări – General – Resetare. Din păcate, acest proces se va reflecta și în pierderea parolelor pentru rețelele Wi-Fi la care te-ai conectat în trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI