Nubia Red Magic va fi cel mai interesant smartphone de gaming al anului

Nubia Red Magic va fi cel mai interesant smartphone de gaming al anului

Dacă ai dezvoltat o fascinație pentru conceptul de smartphone de gaming, vei fi bucuros să afli că Nubia Red Magic se va alătura grupului select format din Razer Phone și Black Shark.

Având în vedere numărul din ce în ce mai mare de jocuri pretențioase care ajung pe mobile, era de așteptat să vedem la un moment dat telefoane construite în jurul plăcutei activități de gaming. Primul pas în această direcție a fost făcut de Razer cu al său smartphone intitulat simplu Razer Phone.

În contextul în care Razer a fost întotdeauna un brand asociat gamingului, lansarea nu a fost neapărat suprinzătoare. Săptămâna aceasta au urmat cei de la Black Shark cu un gadget similar ca funcționalitate, chiar dacă designul era diferit. Black Shark este o companie finanțată în mod direct către Xiaomi.

Următorul telefon de gaming vine de la Nubia și pare să fie intitulat Red Magic. Nubia Red Devil este de asemenea o denumire posibilă, ambiguitatea fiind derivată din precizia traducerii din chineză în engleză. Nubia este un subsidiar ZTE, dacă brandul îți este necunoscut.

Nubia gaming smartphone

Telefonul de gaming de la Nubia va fi lansat pe data de 19 aprilie în cadrul unei conferințe programate la Beijing. Foarte multe detalii despre telefon nu se cunosc momentan, dar va include cel mai probabil un Qualcomm Snapdragon 845 și 8GB RAM pentru procesare.

Din prisma designului, telefonul pare să fie unul destul de pătrățos, cu toate butoanele fizice amplasate pe marginea din partea dreaptă a terminalului. Carcasa ar putea fi realizată dintr-o formă de fibră de carbon pentru rezistență sporită, în timp ce sistemul de răcire va include nu mai puțin de patru ventilatoare de foarte mici dimensiuni. Pe spate pare să aibă o singură cameră principală cu un senzor de amprente dedesubt.

Având în vedere că vorbim de un telefon de top, un preț generos de achiziție nu este exclus. Detaliile de disponibilitate și preț le vom afla însă pe 19 aprilie.

Citește și: