Netflix va crea un serial spaniol în care se implică Salma Hayek

Netflix va crea un serial spaniol în care se implică Salma Hayek

Pentru a-și continua expansiunea în teritorii în care engleza nu este limba nativă, Netflix face investiții importante în seriale precum Monarca, produs de Salma Hayek.

Printr-un comunicat al celor de la Netflix, compania americană a anunțat un parteneriat cu compania de producție Ventanarosa a actriței Salma Hayek. Împreună, cele două entități vor realiza un serial în limba spaniolă produs în Mexic.

Intitulat Monarca, noul show este construit în jurul unei familii de miliardari care și-a obținut averea din Tequila. Dramatismul poveștii va ieși la iveală în momentul în care un membru al familiei se agrenează într-un sistem menit să pună capăt gradului exacerbat de corupție instaurat de neamul său.

Monarca urmează să aibă premiera pe parcursul anului viitor și este doar cel mai recent proiect al Netflix produs în afara Statelor Unite ale Americii. Printr-un comunicat lansat de serviciul de streaming în luna februarie a acestui an, ni se aducea la cunoștință că vor exista aproximativ 700 de filme și seriale originale pe Netflix până la finele lui 2018.

Dintre acelea, aproximativ 80 vor fi produse în afara Statelor Unite. Chiar dacă nu vor fi toate într-o altă limbă decât engleză, este de apreciat efortul foarte costisitor al americanilor de a-și diversifica portofoliul.

În aceeași săptămână în care am aflat primele detalii despre Monarca, Netflix a început filmările la Störst av allt (Quicksand), un serial suedez de tip dramă despre evenimentele care au loc într-un orășel la scurt timp după un atentat într-o școală. Respectivul show se bazează pe romanul omonim al lui Malin Persson Giolito.

Din același spectru de producții, se pare că a fost definită distribuția pentru serialul brazilian Coisa Mais Linda. Aceasta din urmă este o mini-serie de 7 episoade a cărei acțiune se petrece în anii 1950 și spune povestea unei femei abandonate de soțul ei în Rio de Janeiro.

Cu ajutorul câtorva prieteni, reușește să transforme într-un club de Bossa Nova o locație cu care a rămas de pe urma relației cu fostul soț.

Show-urilor de mai sus se adaugă nemțescul Dark și danezul The Rain, pe care le găsești deja pe Netflix.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: