Netflix mai desființează un show Marvel, după Iron Fist

Netflix mai desființează un show Marvel, după Iron Fist

În cazul în care erai un fan al producțiilor Marvel de pe Netflix, vei fi dezamăgit să afli că gigantul american a mai anulat un serial cu super eroi.

A trecut aproximativ o săptămână de când am aflat detalii despre anularea Iron Fist. După show-ul care tocmai se bucurase de un al doilea sezon, cei de la Netflix au anunțat că vor mai renunța la o franciză inspirată de benzile desenate ale celor de la Marvel. După ce s-a confirmat că Iron Fist nu va mai fi subiectul unui al treilea sezon, se pare că Luke Cage va avea același dezondământ.

Luke Cage era singurul show Netflix cu super eroi construit în jurul unui personaj de culoare. Se pare că acest detaliu nu a reprezentat însă un argument suficient pentru a justifica o investiție semnificativă într-un al treilea sezon.

În privința viitorului Marvel pe cel mai popular serviciu de streaming, singurele show-uri care par a fi în siguranță la această oră sunt Jessica Jones și The Punisher. Pentru ele, Netflix tocmai a comandat producția de sezoane noi, deși nu știm când vor ajunge online.

”Din păcate, Luke Cage de la Marvel nu se va întoarce pentru un al treilea sezon. Toți cei de la Marvel Television și Netflix sunt recunoscători producătorului executiv, scenariștilor, distribuției și întregii echipe care au adus la viață eroul din Harlem pentru cele două sezoane și tuturor fanilor care au susținut serialul.” Cei de la Netflix au făcut anunțul pe marginea subiectului prin intermediul comunicatului de presă de mai sus.

Vestea anulării lui Luke Cage a ajuns la fanii Marvel în aceeazi cu premiera sezonului trei din Daredevil. Acesta a fost primul show realizat în colaborare cu Marvel și Disney, iar din câte se pare, are mari șanse să continue dincolo de cele 39 de episoade.

Citește și: