13 iul. 2018 | 06:15

Mission Impossible: Tom Cruise continuă să-și riște viața în seria celebră

ACTUALITATE
Mission Impossible: Tom Cruise continuă să-și riște viața în seria celebră

Tom Cruise continuă să-și riște viața prin executarea propriilor cascadorii extrem de periculoase în filme precum cel mai recent Mission Impossible. Partea ciudată este că a împlinit de curând 56 de ani, iar proiectele sale sunt din ce în ce mai curajoase.

Mi-e și frică să mă gândesc ce ne pregătește pentru Mission: Impossible – Fallout. Cel mai recent film cu îndrăgitul Tom Cruise în rolul principal va avea premiera în aproximativ două săptămâni și va fi încârcat de secvențe de acțiune care îți taie respirația.

Aceasta este partea previzibilă dintr-o franciză al cărui nume este Misiune Imposibilă. Un pic mai ciudat este faptul că toate cascadoriile suprinzător de absurde și de periculoare au fost executate de însuși Cruise.

Christopher McQuarrie este regizorul și scenaristul pentru Mission Impossible Fallout. Tot el a fost responsabil de Mumia, Mission Impossible Rogue Nation, Edge of Tomorrow, Jack Reacher și nu numai.

Într-un interviu acordat de curând, McQuariie a ținut să atragă atenția asupra fixației lui Tom Cruise de a-și manifesta talentul în materie de cascadorii. Mai mult decât atât, și-a propus să o facă în continuare, pentru mulți ani de acum înainte.

Ignorându-și complet vârsta, Cruise s-a cățărat pe cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa din Dubai pentru Mission Impossible – Ghost Protocol. În Mission Impossible – Rogue Nation a atârnat de marginea unui avion în timp ce decola cu o viteză incredibil de mare.

Pentru iminentul Fallout, s-a antrenat aproximativ un an cu scopul de a executa o cascadorie incredibilă, un salt fără nici un fel de asigurare de la aproximativ 10.000 de metri înălțime.

Ca referință, pe parcursul filmărilor pentru noul Mission Impossible, actorul și-a rupt glezna în timp ce sărea între două clădiri, situație ca s-a reflectat în întreruperea procesului de producție.

”Cu siguranță nu există nici un semn că va încetini ritmul, și vei vedea secvențele pe care le face în acest film, multe dintre ele făcute imediat după ce și-a rupt piciorul. Nu există absolut nimic care să-l facă să încetinească ritmul.”

Asigurarea pe marginea faptului că nu vrea să renunțe la realizarea propriilor cascadorii vine de la regizorul din spatele Mission Impossible Fallout și este încărcată de complimente. Va fi interesant de văzut dacă eforturile lui Cruise se vor reflecta în încasări fabuloase.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele