Mission Impossible 6 Fallout primește primul trailer exploziv

Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
08:14 05.02.2018

Mission Impossible este una dintre cele mai profitabile francize cu spioni, iar în 2018 vom avea parte de al șaselea film din serie, Fallout.

Mission Impossible 6 Fallout va fi următorul film de super acțiune în care Tom Cruise va încerca să salveze lumea. Deși ai fi tentat să cauți similarități între Ethan Hunt și James Bond, încă din trailerul de mai sus îți dai seama că personajul principal al francizei Mission Impossible este semnificativ mai agresiv și dornic de scenarii extreme decât agentul 007.

Indiferent de afinitățile tale pentru filme cu spioni, seria de filme Mission Impossible nu pare să se potolească prea curând. Anul acesta avem parte de al șaselea film, iar din descrierea oficială se pregătește să fie unul foarte interesant. ”Cele mai bune intenții vin deseori înapoi să te bântuie. Mission Impossible Fallout îl găsește pe Ethan Hunt (Tom Cruise) împreună cu echipa sa IMF (Alec Baldwin, Simon Pegg și Ving Rhames) și câțiva aliați familiari (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) într-o cursă contra cronometru în urma unei misiuni ce a eșuat.”

Distribuței filmului se vor adăuga câteva nume importante pe care nu prea ai cum să le treci cu vederea. Este vorba despre Henry Cavill (Super Man în universul cinematografic DC), Angela Bassett (Strange Days, Olympus Has Fallen) și Vanessa Kirby (The Crown, About Time).  Scenariul și regiza au căzut în sarcina lui Christopher McQuarrie, același individ responsabil de penultimul film Mission Impossible, cât și de Jack Reacher sau clasicul The Usual Suspects.

Deși majoritatea actorilor din vechile filme Mission Impossible vor reveni în Fallout, va exista un absent important în pielea lui Jeremy Renner. Din câte se pare, absența sa a fost motivată de producția noului Avengers de la Marvel. În MCU, Renner joacă rolului lui Clint Barton / Hawkeye.

Mission Impossible 6 – Fallout va avea premiera în cinematografele de la noi pe 27 iulie 2018.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI