Cum a fost Dragnea luat la mișto după declarația că vrea să fie împușcat

Cum a fost Dragnea luat la mișto după declarația că vrea să fie împușcat

Mai amuzante decât ieșirea nervoasă a lui Liviu Dragnea din Parlament nu pot fi decât memele făcute pe acest subiect. Ți-am ales câteva care ar putea să-ți facă ziua mai bună.

Condamnarea (definitivă sau nu) a niciunui om nu este motiv de bucurie, dar modul în care se propun legile în Parlament ridică numeroase semne de întrebare după ce Liviu Dragnea, liderul PSD, a primit trei ani și șase luni cu executare.
Miercuri, 31 octombrie, Dragnea a avut o ieșire nervoasă în Parlament atunci când a acceptat să răspundă la câteva întrebări jurnaliștilor.

Liderul PSD părea deja că e “cu capsa pusă”, așa că a fost foarte sensibil la întrebările directe și care privesc condamnarea sa.

O jurnalistă l-a întrebat la un moment dat despre legea adoptată pe 29 octombrie care vizează detenția la domiciliu (fără brățară de monitorizare) a persoanelor condamnate la maximum cinci ani cu executare.

Dragnea a luat întrebarea jurnalistei ca pe un afrond personal și a răbufnit: “Și cu ce dracu mă ajută pe mine, domnișoară?”, a țipat șeful PSD încât nici nu mai avea nevoie de microfon, pentru că întregul Parlament l-a auzit.

Hotnews a surprins cel mai bine acest moment și l-a publicat integral pe Facebook.

Dragnea nu și-a cerut iertare pentru ieșirea pe care a avut-o, ba chiar a continuat pe un ton acid și vizibil nervos:

“Dacă mă întrebați înseamnă că aveți ceva în cap, m-am săturat de aceste minciuni. În afară de mine mai sunt alți oameni în țara asta, pe ei îi întrebați? […] Sunt și eu om și îmi ajunge să răspund la aceste prostii. Vorbiti cu haștagul, vorbiți cu Iohannis să dea un decret să mă împuște mâine și poimâine puteți vorbi despre ce se întâmplă în țara asta. Ați ajuns, oameni tineri, să susțineți securiștii, să susțineți abuzurile în România”, a răbufnit Dragnea.

De remarcat este gândul lui că ar trebui sau s-ar ajunge până în momentul în care ar putea fi împușcat. Dragnea încă mai crede că este „eligibil” pentru a fi asasinat politic. El încă are impresia că e neconstituțional să condamni un om pentru că a comis una sau mai multe infracțiuni. Sau, poate încă mai crede că va scăpa de pedeapsă. Cât despre prezumția sa de nevinovăție…Justiția are suficiente probe să se pronunțe în acest sens.

dragnea nervos parlament iohannis
Utopia Group

Bineînțeles, pe Facebook au apărut, la scurt timp, câteva meme amuzante despre acest subiect. Cu toate că se vede pe chipul său cât e de indignat și de iritat de faptul că a devenit una dintre cele mai detestate persoane din România, Dragnea obișnuia să-și controleze stările emoționale și le râdea tuturor pe sub mustață, vrând să pară ceea ce nu e. De când a primit condamnarea, Dragnea e mai puțin tolerant cu glumele sau întrebările mai mult sau mai puțin acuzatoare.

dragnea nervos parlament
Utopia Group
dragnea nervos parlament
Utopia Group
dragnea nervos parlament
Utopia Group
Citește și: