Meizu 15 se lansează în curând și pare impresionant

Meizu 15 se lansează în curând și pare impresionant

Meizu 15 este o serie de mobile foarte importante pentru producătorul chinez, iar acum aflăm mai multe detalii despre lansarea lor. 

La fel ca Huawei cu ale sale dispozitive din gama P20, Meizu va lansa trei versiuni de Meizu 15 pe data de 22 aprilie în localitatea Wuzhen din China la ora locală 19:30. Locația evenimentului va fi Wuzhen Internet International Conference Center.

Pe lângă versiunea standard de Meizu 15, în respectivul context vor fi detaliate variantele Lite și Plus ale aceluiași gadget. Modelele Meizu 15 și Meizu 15 Plus vor fi foarte apropiate din prisma specificațiilor hardware. Diferența va consta în dimensiunea diagonalei.

Familia de gadgeturi Meizu 15 este prima lansată de companie în 2018. S-ar putea să fie și ultima. Nu de alta, dar Meizu nu obișnuiește să ne asalteze cu telefoane noi, iar cele trei versiuni de telefoane mobile au mari șanse să suprindă toate tipurile de bugete.

Designul pentru Meizu 15 a fost realizat de fondatorul companiei, Jack Wong. Din speculații, viitorul vârf de gamă promite să combine o carcasă metalică, margini ultra subțiri la ecran și un set de două camere principale cu un bliț sub formă de inel. Spre suprinderea celor care cred că butoanele principale au murit de mult, Meizu 15 va avea un buton central în partea inferioară a ramei de la ecran.

Conform zvonurilor, Meizu 15 Lite va fi construit în jurul unui panou IPS LCD cu diagonala de 5,46 inci și o rezoluție nativă Full HD. Cantitatea de memorie RAM va varia în funcție de buget și vei putea cumpăra aparatul cu 3, 4 sau 6GB RAM. Memorie internă va fi de 32GB, 64GB sau 128GB. SoC-ul care va sta la baza întregii ecuații este momentan necunoscut. Acumulatorul va avea 3000 mAh, iar camera principală va fi de 12 megapixeli.

Meizu 15 va folosi un panou AMOLED în loc de LCD, dar va avea aceeași diagonală. Pe spate va incorpora două camere principale de 12 și 20 megapixeli ajutate de un bliț quad LED. Meizu 15 Plus este cel mai mare dintre cele trei cu o diagonală de 5,95 inci și o rezoluție de 2560 x 1440 asociată panoului AMOLED. Acumulatorul va fi de 3430 mAh, iar procesorul octa-core din interior va fi tactat la 2,5GHz. Prețurile pentru toate trei le vom afla pe 22 aprilie.

meizu 15 eveniment

Citește și: