Lenovo Z5 Pro GT este primul cu 12GB RAM: Care sunt celelalte premiere incluse

Lenovo Z5 Pro GT este primul cu 12GB RAM: Care sunt celelalte premiere incluse

Lenovo încearcă să impresioneze pasionații de smartphone-uri cu cel mai rapid telefon al acestui an. Lenovo Z5 Pro GT este un gadget de top cu premiere importante pe partea de performanță.

În cadrul aceluiași eveniment în care au dezăluit primul lor telefon cu trei camerei principale – Lenovo Z5s, compania asiatică a confirmat zvonurile din ultima perioadă și a anunțat primul smartphone cu 12GB RAM. Micuțul din imaginile alăturate este intitulat Lenovo Z5 Pro GT și, pe lângă cantitatea absurdă de memorie RAM, va intra în istorie ca fiind primul aparat cu cel mai nou și mai rapid SoC al Qualcomm.

Lenovo Z5 Pro GT este construit în jurul unui SoC Snapdragon 855 cu 12GB RAM. La exterior, îți aduce aminte de mașinile de curse, cu o combinație de accente roșiatice și fibră de carbon. Spatele este însă din sticlă și doar imită fibra de carbon. Aceleași accente roșii le găsești în jurul camerelor principale.

În rest, specificațiile sunt aceleași precum cele ale Lenovo Z5 Pro. Aparatul se ascunde în spatele unui panou Super AMOLED de 6,4 inci cu un senzor de amprentă sub ecran. Camerele frontale sunt ascunse în spatele unui sistem de glisare și vorbim de o combinație între una de 16 megapixeli și o a doua de 8 megapixeli. Cele două camere de pe spate sunt de 16, respectiv 24 de megapixeli.

În funcție de buget, este bine de știut că vei putea opta pentru o variantă de Lenovo Z5 Pro GT care ți se potrivește. Prețul de start este de 340 de euro, iar la această sumă te vei bucura de o combinație între 6GB RAM și 128GB spațiu. La 440 de euro faci saltul la 8GB RAM și 256GB de spațiu. Cel mai impresionant dintre toate este 560 de euro și include 12GB RAM și 512GB de memorie internă. Precomenzile pentru noul aparat încep pe 15 ianuarie, iar în magazine va ajunge începând cu 24 ianuarie.

Lenovo Z5 Pro GT