Lenovo K5 și K5 Play îți aduc aminte că Lenovo mai face telefoane

Lenovo K5 și K5 Play îți aduc aminte că Lenovo mai face telefoane

enovo a anunțat o serie de telefoane noi cu un raport preț/performanță foarte bun. Sunt intitulate Lenovo K5 și Lenovo K5 Play.

Lenovo deține Motorola. În contextul în care Motorola lansează terminale noi la intervale regulate de timp, te-ai aștepta ca Lenovo să micșoreze semnificativ ritmul. Se pare însă că nu este deloc așa, mai ales când vine vorba de piața din China. Ca urmare, la scurt timp după ce a dezvăluit noul Lenovo S5, producătorul asiatic și-a orientat atenția către alte câteva dispozitive mainstream.

Lenovo K5 și Lenovo K5 Play au apărut de curând pe site-ul companiei. În mare parte, au trăsături similare, dar există câteva diferențe menite să ilustreze faptul că versiunea Play este un pic mai accesibilă.

Lenovo K5 este construit în jurul unui panou LCD de 5,7 inci cu o rezoluție nativă HD+. Partea de procesare este asigurată de o combinație între un SoC MediaTek MT6750 tactat la 1,5GHz, cu 3GB RAM și o memorie internă de 32GB. Spațiul de stocare poate fi extins prin intermediul unor carduri microSD. Sistemul de operare este Android Nougat mascat de interfața proprietară ZUI 3.1 Lite.

Partea de captură este asigurată de două camere principale pe spate, una de 13 MP cu F/2.0 și o a doua de 5MP cu F/2.2. Pentru sellfie-uri ai două camere de 8MP cu F/2.0. Capacitatea bateriei este de 3.000 mAh, iar încărcarea se realizează printr-un microUSB. Noul smartphone de 160 de grame cu 153,8 x 72,7 x 7,8 milimetri poate fi achiziționat cu aproximativ 115 euro în culorile gri, negru și albastru.

[readmore]

Lenovo K5 Play este construit în jurului aceluiași ecran de 5,7 inci, dar are un procesor Snapdragon 430 cu 2 sau 3GB RAM și 16 sau 32GB de spațiu, în funcție de buget. Nu lipsește suportul pentru microSD. Camerele principale la modelul play sunt de 13MP, respectiv 2MP. Prețul este de aproximativ 90 de euro. Ambele telefoane vor ajunge în magazine începând cu 17 aprilie.

lenovo-s5

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: