LaCie a creat hard disk-ul extern perfect pentru smartphone sau tabletă

LaCie a creat hard disk-ul extern perfect pentru smartphone sau tabletă

În secolul vitezei, LaCie a creat o soluție de stocare versatilă și cu un spațiu de stocare generos pe care o poți lua cu tine oriunde fără emoții.

De-a lungul anilor, am văzut câteva stick-uri USB create pentru mobil. Respectivele gadgeturi de dimensiuni reduse se puteau conecta la Lightning sau MicroUSB pentru a te putea ajuta să-ți descarci rapid ultimele filmări și poze sau pentru a deschide câteva documente. Respectivul mecanism era unul care funcționa destul de bine, dar oficialii LaCie s-au decis să-l ducă la un cu totul alt nivel.

LaCie DJI Copilot este primul gadget de acest fel. Acesta este un hard disk extern cu o capacitate de 2TB care nu are nevoie de un computer în preajmă. Se conectează cu fir la un iPhone sau Android și facilitează efectuarea unui backup oriunde te-ai afla.

Utilizarea dispozitivului într-o varietate foarte mare de scenarii este posibilă prin intermediul colecției generoase de porturi de pe laterale. Indiferent care este gadgetul la care vrei să conectezi hard disk-ul extern, nu ar trebui să întâmpini nici un fel de probleme. Pentru posesorii de iPhone sau alt smartphone-uri de top, există un adaptor de la MicroUSB la USB C sau Lightning. Un port USB obișnuit facilitează conectarea sa la un computer sau la o dronă. Prin intermediul unui card reader, îi poți extinde capacitatea sau îți poți descărca fotografiile de pe aparatul foto cu o singură apăsare de buton.

Deși ai fi tentat să crezi că este limitat la interacțiunea cu drone, pentru că are DJI Copilot în titlu, nu este chiar așa. Hard disk-ul se conectează la smartphone-uri, tablete, laptopuri și nu numai. Printr-un display LCD monocrom vezi în timp real evoluția procesului de backup ca să te asiguri că nu pierzi niciodată ceva important.

Prețul de achiziție pentru acest gadget este departe de a fi ieftin la 369 de dolari, dar pare destul de andurant, iar capacitatea de 2TB este suficientă.