20 oct. 2018 | 08:43

iPhone Xs primește un ceas mecanic pe carcasă, dacă nu ai ce face cu banii

ACTUALITATE
iPhone Xs primește un ceas mecanic pe carcasă, dacă nu ai ce face cu banii

Cei de la Caviar sunt recunoscuți pentru maniera ostentativă în care îți pot decora telefonul de top cu aur, platină sau alte combinații de materiale prețioase. Cea mai recentă soluție pentru personalizarea iPhone Xs și Xs Max ar putea fi însă cea mai originală.

Întotdeauna a fost interesantă maniera în care pot evolua niște gadgeturi, când banii nu sunt o problemă. Din cauza acesteri realități, am văzut de-a lungul anilor telefoane incredibil de grele realizate din aur masiv sau smartphone-uri cu piele de crocodil pe spate. În definitiv, majoritatea oamenilor care au fost mulți bani încearcă să iasă în evidență în fața prietenilor. Deși își doresc și ei un iPhone, vor opta pentru unul care a trecut printr-o transformare pentru a-l face semnificativ mai scump.

Rușii de la Caviar au o lungă istorie când vine vorba de personalizarea terminalelor de top cu materiale prețioase. Tot ei au lansat un iPhone cu figura lui Putin, în urmă cu aproximativ un an. De această dată, este înă vorba de ceva mai puțin ostentativ decât fața liderului de la Kremlin.

După cum se poate vedea în capturile de ecran de mai sus, rușii au creat un mecanism analogic de ceas funcțional pe care l-au integrat pe partea din spate a celor mai noi iPhone-uri lansate de Apple. Este important de reținut că acestea nu sunt niște carcase pe care le atașezi în conforul căminului. În schimb, vorbim de carcasa originală de pe spatele de la iPhone Xs și Xs Max care a fost înlocuită complet. Singurul detaliu neatins este zona camerelor principale.

Noile lansări Caviar fac parte din colecția Grand Complications Skeleton și sunt disponibile în trei culori diferite, Pink Gold, Titanium și Black & Gold. Dacă nu era evident din titlu, modelele incorporează componente din titan și aur masiv.

Prețul de achiziție pentru iPhone Xs cu astfel de atașamente începe de la 6320 de dolari, pentru varianta din titan. Modelul din aur roz sare până la 6490 de dolari, iar apogeul este varianta Gold & Black care se reflectă într-o investiție de 7160 de dolari. La aceste cifre mai adaugi 230 de dolari dacă te interesează aceleași modificări aplicate pe un iPhone Xs Max.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele