iPhone Xs Max pentru bogați: cel mai scump iPhone, în aur și diamante

iPhone Xs Max pentru bogați: cel mai scump iPhone, în aur și diamante

Rușii de la Caviar au o vastă istorie când vine vorba de îmbrăcarea terminalelor Apple în aur masiv, platină și o grămadă de diamante. Tocmai au continuat acel trend cu Caviar iPhone Xs Max.

În urmă cu aproximativ un an, ne plângeam de faptul că gigantului din Cupertino a crescut suma pe care o investești într-un terminal Apple până la 1000 de dolari. La momentul respectiv, era vorba de prețiosul iPhone X.

În România, îl puteai cumpăra cu aproximativ 5300 lei, aceeași valoare pe care o asociezi acum unui iPhone Xs. 

Dacă tot au speculat faptul că pasionații de produse Apple pot să sară și mai sus când vine vorba de achiziția unui smartphone, echipa lui Tim Cook a dezvăluit iPhone Xs Max în 2018. Acesta din urmă ajunge până la 1.500 de dolari în Statele Unite, iar în țara noastră, poate fi cumpărat cu până la aproape 8.000 lei.

În contextul care prețul respectiv este practicat fără vreo inserție de materiale prețioase sau câteva diamante lipite pe carcasă, era previzibil că cineva se va ocupa de personalizarea unor exemplare menite să se preteze pentru cei mai excentrici cumpărători.

78727_caviar-propose-un-iphone-xs-max-a-15-000

În cazul de față, rușii de la Caviar și-au luat în cârcă sarcina de a personaliza câteva exemplare de iPhone Xs Max cu o carcasă incredibil de ostentativă. Deși prețul pentru  numeroasele modele disponibile variază foarte mult, e bine de știut că, indiferent pentru care optezi, vei avea la interior o memorie internă de 512GB.

Cu alte cuvinte, s-a optat pentru cea mai scumpă creație Apple.

Dacă banii nu sunt o problemă, poți opta pentru un iPhone Xs Max cu o carcasă din aur masiv ce integrează nu mai puțin de 150 de grame de material prețios. Fiecare dintre modelele dezvăluite de Caviar au niște nume personalizate destul de inspirate, dar cel mai important este faptul că pot ajunge până la 15.340 de dolari.

Ca idee, dacă știi că interacționezi deseori cu gloanțe, poți opta pentru Caviar iPhone Xs Max Maximum Invincible cu un strat de un milimetru de titan. Ar trebui să te țină în siguranță.

78726_caviar-propose-un-iphone-xs-max-a-15-000

Citește și: