Ceasul pe care-l cumperi doar cu Bitcoin nu e ”deștept”: Hublot Big Bang Meca

Ceasul pe care-l cumperi doar cu Bitcoin nu e ”deștept”: Hublot Big Bang Meca

Unul dintre cei mai renumiți producători de ceasuri de pe mapamond a decis să lanseze un ceas în ediție limitată pentru a celebra afinitatea noastră pentru Bitcoin. Este vorba de Hublot Big Bang Meca-10 P2P.

În ultimul an, afinitatea internauților pentru criptomonede s-a mai ponderat, dar există în continuare un număr surprinzător de mare de oameni care s-au îmbogățit din Bitcoin. În cazul în care te afli în această categorie, Hublot a lansat un ceas care poate fi achiziționat doar prin intermediul monezilor virtuale.

Producătorul elvețian s-a gândit că este o idee bună să profite de interesul oamenilor în Bitcoin și, din acest motiv, a lansat gadgetul de mai sus intitulat Hublot Big Bang Meca-10 P2P. Ca referință, există deja câteva versiuni de Big Bang Meca-10 care pot fi achiziționat și fără Bitcoin, dar noua iterație P2P include câteva particularități speciale.

Noul ceas comemorează aniversarea a 10 ani de Bitcoin și are un preț de achiziție aproximativ de 25.000 de dolari. În total, vor fi produse doar 210 exemplare, ca o referință la numărul maxim de monezi Bitcoin care vor putea fi în circulație – 21 milioane. Pentru a oferi un grad de siguranță sporit cumpărătorilor, tranzacția se va desfășura prin intermediul companiei OSL din Hong Kong. Aceasta se va asigura că nu persoanele care îl cumpără nu încearcă să spele bani.

În orice caz, printr-un comunicat preluat de Bloomberg s-a confirmat faptul că toate unitățile disponibile pentru precomandă s-au vândut și au fost înregistrate și comenzi peste valoarea maximă de 210. Primele exemplare vor fi livrate în ianuarie 2019 și vor avea gravat pe spate ID-ul tranzacției Bitcoin prin care au fost cumpărate.

Ceasul are un diametru de 45 milimetri și este realizat din ceramică neagră. Mecanismul de la interior este mecanic și poate fi analizat aproape în întregime datorită construicție de tip ”skeleton”. Ca un detaliu interesant, logo-ul Bitcoin este gravat pe una din roțile dințate din mecanism. Autonomia specificată este de 10 zile, dacă nu-l mai miști.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: