Telefonul ieftin de la Huawei prin care încearcă să ajungă la adolescenți

Telefonul ieftin de la Huawei prin care încearcă să ajungă la adolescenți
10:30 21.05.2018

Seria Y de la Huawei include terminale pentru tineri. Y provine de la young – tânăr. De aceea, prețul accesibil al unui gadget precum noul Huawei Y5 Prime (2018) nu ar trebui să vină ca o surpriză.

Fără prea mult tam-tam sau o conferință specială, chinezii de la Huawei au dezvăluit noul Huawei Y5 Prime (2018). Telefonul a apărut pe site-ul web al producătorului și pare surprinzător de capabil, având în vedere publicul căruia i se adresează.

În primul rând, vorbim de un telefon compact cu o grosime de doar 8,3 milimetri și o greutate totală de 142 de grame. Partea frontală este acoperită de un panou generos de 5,45 inci cu o rezoluție nativă HD+. Raportul de aspect este 18:9, în conformitate cu vremurile în care trăim.

Partea de performanță a gadgetului va fi asigurată de un procesor care nu a fost detaliat, dar zvonurile din trecut au făcut referire la un quad core tactat la 1,5GHz. Cel mai probabil, ar putea fi vorba de un Snapdragon 450, dacă nu cumva va fi un Kirin entry-level al celor de la Huawei.

Configurația hardware va fi completată de 2GB RAM și o memorie internă de 16GB. În mod previzibil, memoria internă va putea fi extinsă printr-un card microSD.Huawei y5 prime 2

Partea bună este că, dacă vei opta pentru utilizarea a două SIM-uri simultan în Huawei Y5 Prime, tot vei avea loc de un microSD, datorită tăviței extinse pentru SIM. Cei care nu au nevoie de două cartele SIM, pot opta pentru varianta DRA-L02. Huawei Y5 Prime (2018) cu numele de cod DRA-L22 este dual SIM.

Pentru fotografii de o calitate decentă, vei avea la dispoziție un senzor principal de 13 megapixeli. Camera frontală va avea 5 megapixeli. Amatorii de recunoaștere facială, se vor bucura de faptul că se pot autentica folosind camera de selfie-uri.

Huawei Y5 Prime (2018) este preinstalat cu Android 8.1 mascat de interfața proprietară EMUI. Acumulatorul are 3.020 mAh, iar datorită tehnologiei Power Saving 6.0 promite 62 de ore de audiție muzicală sau 13 ore de streaming video. Prețul nu este cunoscut momentan, dar terminalul va putea fi cumpărat în culorile negru, albastru sau auriu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI