Huawei lansează o copie de iPhone X și mai ieftină decât P20

Huawei lansează o copie de iPhone X și mai ieftină decât P20

În urmă cu câteva săptămâni, anunțam lansarea noului Honor 10 în China. Acum, același smartphone se bucură de disponibilitate globală.

Huawei folosește brandul independent Honor pentru a lansa variante mai accesibile ale smartphone-urilor sale de top. Din acest motiv, noul Honor 10 are multe particularități în comun cu recent anunțatul Huawei P20, dar este semnificativ mai ieftin.

Honor 10 este cel mai ieftin smartphone construit în jurul unui procesor proprietar Huawei Kirin 970 dotat cu abilități de inteligență artificială. Telefonul poate fi deja comandat de pe Amazon la prețul de 400 lire sterline, aproximativ 2100 lei.

Marele atu al noului procesor constă într-un management mult mai eficient al memoriei RAM și al aplicațiilor care rulează în fundal. Din acest motiv, cei 4GB RAM ar trebui să fie mai mult decât suficienți în majoritatea circumstanțelor. Ca referință, aceeași cantitate de memorie RAM se regăsește și în Huawei P20. Memoria internă a noului telefon este de 128GB.Honor 10

Noul Honor 10 se ascunde în spatele unui panou IPS LCD de 5,84 inci cu o rezoluție nativă Full HD+ și un raport de aspect de 19:9. În cazul în care nu era evident, noul smartphone continuă trendul terminalelor cu breton în partea de sus și o margine foarte subțire pe laterale.

Amatorii de selfie-uri se vor bucura să afle că au parte de un senzor de 24 de megapixeli cu F/2.0 pe partea din față a telefonului. Respectivul senzor este capabil de modul portret cu efect bokeh și alte artificii software. Pe partea din spate se regăsesc două camere de 24, respectiv 16 megapixeli.

Asistat de un algoritm avansat de inteligență artificială, sistemul de captură principal are nu mai puțin de 22 de tipuri de scene menite să-ți scoată în evidență cele mai importante elemente dintr-un cadru.

Honor 10 vine preinstalat cu cea mai recentă versiune de Android mascată cu interfața proprietară EMUI 8.1. Diferența față de versiunea comercializată în China este că varianta globală anunțată astăzi incorporează accesul la toate serviciile Google.

[readmore]

În rest, acumulatorul este de 3400 mAh, se încarcă rapid prin USB C și are un port standard de căști de 3,5mm. Telefonul poate fi achiziționat în culorileGlacier Grey, Midnight Black, Phantom Blue și Phantom Green.
Huawei Honor 10

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: