Huawei Mate 20 Pro: clipul oficial îți răspunde la toate întrebările

Huawei Mate 20 Pro: clipul oficial îți răspunde la toate întrebările

Huawei Mate 20 Pro este cel mai așteptat smartphone al acestui final de an și, din câte se pare, va reuși să facă valuri în industrie.

Huawei P20 Pro este în continuare liderul absolut în materie de fotografii făcute cu telefonul, conform celor de la DxOMark. Având în vedere că Mate 20 Pro va fi al doilea vârf de gamă al chinezilor pentru 2018, gadgetul trebuie să fie cel puțin uimitor când vine vorba de abilități foto/video. Nici designul nu trebuie să fie de lepădat.

În ultimele luni, am discutat foarte mult de telefonul care se va lansa pe 16 octombrie. Huawei Mate 20 Pro nu este un secret foarte bine păstrat, iar chinezii au ținut să se laude cu abilitățile sale cu mult timp înainte de lansare oficială a gadgetului. Cea mai recentă dovadă a ineficienței Huawei de a ține un secret vine sub forma teaserului de mai sus care pare să fie desprins din evenimentul oficial de lansare.

Pe lângă Mate 20 Lite care a fost deja dezvăluit de Huawei, peste aproximtiv două săptămâni, vom afla toate detaliile referitoare la Huawei Mate 20, Mate 20 Pro și, eventual, Mate 20 Porsche Design. Acesta din urmă nu a fost subiectul multor speculații, dar este puțin probabil să nu fie lansat.

Din câte se pare, cel mai bun dintre ele va fi Huawei Mate 20 Pro, va avea trei camere principale și un ecran de dimensiuni generoase. În plus, se va comercializa cu 8GB RAM și o cantitate foarte generoasă de 512GB de spațiu. Creierul întregii afaceri va fi un Kirin 980 construit cu un proces de fabricație pe 7 nanometri, același pe care îl utilizează Apple în cazul propriului Apple A12 Bionic din iPhone Xs, Xs Max și iPhone Xr.

Spre dezamăgirea celor care au în continuare o problemă cu crestătura în partea de sus a ecranului, Mate 20 Pro se pare că va avea acest ”handicap” sub forma unei picături. Huawei Mate 20 va avea o crestătură un pic mai mare, similară cu cea pe care o regăsim la iPhone X.