HQ, cel mai popular joc de trivia cu bani reali, te ajută să câștigi mai ușor

HQ, cel mai popular joc de trivia cu bani reali, te ajută să câștigi mai ușor

În cazul în care HQ este pe lista viciilor tale și încă mai speri să câștigi câteva sute sau câteva mii de dolari într-o seară, este bine de știu că realizatorii jocului încearcă să-ți facă viața mai ușoară.

A trecut aproape un an de la lansarea HQ. Acesta este un joc de trivia gratuit pe care îl poți descărca din AppStore sau Google Play. Se joacă de două ori pe zi și, cu cu câteva minute înainte de începerea jocului, primești o notificare prin care ți se aduce la cunoștință că ar fi bine să pornești aplicația cu pricina. În total, sunt 12 întrebări la care trebuie să răspunzi corect. După ce ai greșit una, ai ieșit din joc. Dacă le-ai parcurs pe toate fără greșeală, vei câștiga o sumă de bani destul de generoasă, integral sau parțial, în funcție de numărul celor care au ajuns în finală.

Singurul context în care ai fi putut să greșești o întrebare și să nu ieși din joc implica o ”viață extra”. Încă de la început, respectiva viață putea fi câștigată în momentul în care invitai pe cineva nou să joace. Având în vedere că toți cei care și-au dorit să joace HQ o fac deja, creatorii săi au găsit un nou sistem prin care să te motiveze să joci.

De acum înainte, primești o ”viață extra” dacă ești perseverent și te joci în zile succesive. Aparent, dacă intri pe HQ în fiecare zi, timp de cinci zile, vei primi o viață. Pentru a ști în ce stadiu te afli, vei vedea o notificare în partea de jos a ecranului prin care afili câte zile mai ai până la prețioasa viața. În mod evident, este irelevant dacă intri în fiecare zi în joc și răspunzi doar la 2-3 întrebări. Important este să participi. Dacă nu vezi încă notificare cu zilele succesive, asigură-te că cea mai recentă versiune a aplicației.

Citește și: