Jocul de cunoștințe generale care te premiază în bani reali

Jocul de cunoștințe generale care te premiază în bani reali

Timp de câțiva ani, Vine a fost foarte popular. Între timp, a dispărut, iar creatorii săi s-au apucat de alte proiecte mai mult sau mai puțin interesante.

Conform celor de la TechCrunch, aceeași echipă care în urmă cu ceva timp își dedica întreaga atenție aplicației Vine pentru clipuri scurte de 6 secunde, se concentrează acum pe o aplicație de trivia. Aceasta nu are însă nimic în comun cu ”Vrei să fii milionar” pe mobil. Programul realizat de Rus Yusupov împărtășește câteva trăsături cu un concurs televizat ce are premii în bani. Singura diferență constă în faptul că aceasta este o aplicație pe care ți-o instalezi pe smartphone.

Din motive greu de înțeles, programul este intitulat HQ și include întrebări de cultură generală precum orice alt joc de trivia. Se diferențiază însă de concurență printr-o componentă live, din cauza căreia nu te poți juca oricând ai chef. La fel ca o emisiune live de la TV, partea de divertisment ajunge în HQ de două ori pe zi, la ora locală a României 22.00 și ora 4.00. Dacă nu era evident din orele de activitate, a fost creat pentru americani, chiar dacă poate fi jucat de către oricine.

Moderatorul ”emisiunii” este Scott Rogowsky și, la orele mai sus menționate, întreabă mai multe întrebări cu răspunsuri de tip grilă. Întrebările sunt postate live și ai 10 secunde să răspunzi pentru a trece la următoarea întrebare. Toți cei care au răspuns corect la toate întrebările vor împărți o sumă de bani reali ce este livrată prin PayPal. Suma de bani este diferită aproape de fiecare dată, dar sumele nu sunt foarte generoase. De curând s-a folosit valoarea de 100 de dolari.

„Este un mod de a da oamenilor o șansă să se distreze, poate să căștige, poate să învețe ceva nou”, a declarat Rus Yusupov, cofondatorul Vine pentru TechCrunch.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: