Honor 10 se anunță a fi mai spectaculos decât se credea inițial

Honor 10 se anunță a fi mai spectaculos decât se credea inițial

Piața smartphone-urilor din China începe să cuprindă din ce în ce mai multe terminale originale, iar Honor 10 este cel mai recent dintre ele.

Nu s-a lansat încă, dar viitorul Honor 10 a trecut de curând pe la TENAA, autoritatea chineză de certificare a tuturor electronicelor ce urmează să se comercializeze pe teritoriul Chinei. Cu această ocazie, o mare parte dintre detaliile tehnice ale dispozitivului au fost confirmate oficial, lăsând puțin loc pentru mister.

După cum se poate vedea în imaginile alăturate, noul Honor 10 promite să vină la pachet cu un finisaj creativ care îți va fura privirea. Pe lângă spatele incredibil de colorat, fața va fi acoperită de un ecran cu rame foarte subțiri.

O parte dintre specificațiile pentru Honor 10 au mai fost subiectul unor speculații în urmă cu aproximativ două săptămâni, dar valorile confirmate de TENAA sunt cu siguranță cele finale. Gadgetul va fi disponibil la nivel global începând cu data de 15 mai.

În spatele ecranului ce îți va aduce aminte de un iPhone X din cauza bretonului din partea de sus, Honor 10 va ascunde un procesor de top Kirin 970 octa core tactat la 2,36GHz. Va veni preinstalat cu cea mai recentă versiune de Android 8.1, deși interfața creată de Google va fi mascată de software-ul celor de la Huawei.

La TENAA, Honor 10 a apărut sub patru nume de cod diferite, COL-AL10, COL-TL10, COL-AL00 și COL-TL00. Cel mai probabil, va fi vorba de versiuni cu un SIM și două SIM-uri. În plus, nu este exclus să vedem variante cu o configurație hardware identică, dar o diagonală a ecranului un pic mai mare. În funcție de buget, cantitatea de memorie RAM va fi de 4 sau 6GB, în timp ce memoria internă va fi de 64GB sau 128GB.

Rezoluția nativă a noului smartphone va fi de 2280 x 1080 pixeli cu un raport de aspect de 19:9 asociat unui ecran cu diagonala de 5,84 inci. Partea de captură va fi asigurată de două camere principale, de 16, respectiv 24 megapixeli. Acumulatorul va fi de 3320 mAh. În China, telefonul va avea parte de o conferință de lansare pe 19 aprilie.

Huawei Honor 10

Citește și: