Hitman 2 are o dată de lansare, iar primul trailer e spectaculos

Pentru o perioadă de timp, destinul francizei Hitman a fost unul destul de incert. Se pare însă că lucrurile au revenit pe făgașul potrivit, iar dezvoltatorul IO Interactive a anunțat viitorul Hitman 2.

Hitman a fost din totdeauna o franciză foarte interesantă din domeniul jocurilor video, cu un număr de fani stabil și o premisă cât se poate de interesantă. Jocul a inspirat și două lung metraje, deși nu au fost foarte apreciate de critici și nici nu au generat încasări deosebite. Din păcate pentru dezvoltatorul IO Interactive, publisherul Square Enix a decis să renunțe la distribuția jocului în urmă cu aproximativ un an.

Între timp, IO Interactive a semnat un contract de distribuție cu Warner Bros și a anunțat cel mai nou joc din serie intitulat simplu Hitman 2. Acesta va continua seria aventurilor începute în 2017 și va fi disponibil începând cu 13 noiembrie 2018 pe PlayStation, Xbox și PC. Din păcate pentru posesorii de Nintendo Switch, se pare că populara consolă nu este pe momentan în proiectul dezvoltatorului.

Hitman 2 te pune din nou în poziția agentului 47 pentru a executa câteva personaje în locații exotice realizate cu un nivel de detaliu incredibil. În continuare, vei avea acces la o serie stufoasă de deghizări și va fi la latitudinea ta dacă îți vei elimina țintele într-un mod agresiv sau vei opta pentru punerea în scenă a unor ”accidente”.

Pe lângă jocul efectiv, va fi inclus și un mod de joc intitulat Sniper Assassin. Cei care au jucat Hitman pe mobile vor ști despre ce este vorba. Marea diferență este că în Sniper Assassin vei putea să colaborezi pentru prima oară cu un prieten la finalizarea unei misiuni. Acest mod de joc va fi disponibil înaintea titlului efectiv în cazul în care faci precomandă la edițiile Standard, Silve, Gold și Collector`s Edition de Hitman 2. Ultimele două versiuni îți vor permite să te joci varianta finală de Hitman 2 cu patru zile înainte de lansarea oficială.

17:18 09.06.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video