10 dec. 2018 | 17:40

Google Pixel 3 Lite XL e aproape să devină realitate

ACTUALITATE
Google Pixel 3 Lite XL e aproape să devină realitate

Google Pixel 3 Lite XL este un nou telefon pregătit de gigantul tech, iar acesta ar putea fi o variantă foarte bună pentru cei care caută un smartphone de buget.

Google Pixel 3 Lite e deja cunoscut de ceva vreme pe internet, mai ales mulțumită unui blog rusesc. Pe Rozetked au apărut niște imagini cu un telefon despre care s-a spus că este Pixel 3 Lite.

Dacă frenezia acestui model a trecut, într-o oarecare măsură, fanii Google au un nou motiv pentru a se entuziasma. Google ar avea în lucru și un Pixel 3 Lite XL. Pare că cineva nu se pricepe prea bine la a alege numele pentru telefoane, având în vedere că ne trezim cu ”Lite” și ”XL” în aceeași sintagmă. Dincolo de nume, însă, modelul vine cu un ecran mai mare față de modelul deja cunoscut – ar urma să aibă diagonala de 6 inci și rezoluție Full HD Plus.

google pixel 3 lite xl

Google Pixel 3 Lite vs. Lite XL

Din fericire, nici acest telefon nu are crestătura imensă pe care o are Pixel 3 XL. Ambele smartphone-uri Lite se bazează pe margini clasice pentru display. În loc de spate de sticlă, telefonul mizează pe policarbonat.

Mai există și alte diferențe între telefoanele Lite și cele normale. Ai parte de un jack de câști pe cele două modele, însă Pixel 3 Lite și modelul XL nu primesc difuzoarele frontale duale. O altă diferență notabilă o reprezintă și camera foto frontală, care nu este dublă, ca pe modelele flagship.

Modelul Pixel 3 Lite ar trebui să aibă Snapdragon 670, 4 GB de RAM și 32 GB de stocare, cel puțin. Va avea și cameră foto principală de 12 MP, alături de una de 8 megapixeli pentru selfie-uri. Cel ai probabil, modelul Lite XL va avea specificații similare cu acestea. Rămâne de văzut când vom avea detalii mai concrete despre noul telefon.