Google Pixel 3 își supără utilizatorii cu cea mai enervantă problemă

Google Pixel 3 își supără utilizatorii cu cea mai enervantă problemă

La fiecare câteva zile, am detaliat noi probleme întâmpinate de utilizatorii celor mai noi telefoane Google. Din câte se pare, dispozitivel Google Pixel 3 sunt departe de a fi perfecte.

În cazul în care ai pus mâna pe un smartphone Google Pixel 3, sunt multe motive pentru s-ar putea să-ți fi dorit să renunți la el în ultimele luni. O serie de probleme software și particularități hardware au reușit să enerveze persoanele care au făcut o investiție semnificativă în noile gadgeturi. Cea mai recentă cauză care te-ar putea convinge să-ți cumperi un alt telefon are legătură cu funcționalitatea camerei.

Mai mulți posesori de Pixel 3 s-au plâns în legătură cu faptul că aplicația oficială de cameră nu mai funcționează după cea mai recentă actualizare. Se găsesc rapoarte pe marginea subiectului pe forumul oficial Google, pe Reddit și nu numai. Nu este foarte clar ce a provocat defectul respectiv și nici dacă se va remedia prin intermediul unui patch software sau trebuie duse telefoanele în service.

În orice caz, utilizatorii se confruntă cu mesaje precum ”fatal error” sau ”can`t connect to camera”, în momentul în care accesează aplicația nativă de captură sau o aplicație terță destinată aceleeași plăcute activități. Ca o soluție temporară, îți poți reporni forțat telefonul, dar este foarte probabil ca situația neplăcută să revină. Mai mult decât atât, până și cei care au început să-și folosească telefoanele în Safe Mode sau și le-au resetat la setările din fabrică, au aceeași problemă.

Nu este foarte clar ce provoacă problema, dar cei de la Charged au analizat codul aplicației și sunt de părere că are legătură cu sistemul de operare care blochează accesul la cameră. Din acest motiv, orice aplicație încerci să rulezi, este convinsă că respectiva componentă hardware este utilizată de un alt program și nu te lasă să poți imortaliza o fotografie sau un clip video. Cei de la Google nu au oferit un comunicat pe marginea subiectului, dar cei care au încercat să-și schimbe telefoanele s-au confruntat cu refuzul reprezentanților companiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: