21 nov. 2018 | 08:27

Google Pixel 3 Lite ar putea fi telefonul pe care îl așteptai pe final de an

ACTUALITATE
Google Pixel 3 Lite ar putea fi telefonul pe care îl așteptai pe final de an

În cazul în care ești un fan al terminalelor Google, dar ți s-au părut prea scumpe noile Pixel 3 și Pixel 3 XL, gigantul din Mountain View ți-ar putea oferi în curând un Google Pixel 3 Lite.

Nu ducem lipsă în piață de terminale mainstream, cu funcții avansate și mici compromisuri care să te convingă de faptul că nu vorbim de un smartphone de top. Cu toate acestea, mai multe surse au confirmat că Google plănuiește să-și încerce și ea norocul pe același segment de piață cu un iminent Google Pixel 3 Lite. Mai multe imagini cu terminalul ipotetic și câteva fotografii realizate cu el au fost publicate de rozetked.me.

În perioada de cercetare și dezvoltare, viitoarea versiune Lite de Pixel 3 se pare că se ascunde în spatele numelui de cod Sargo. La prima vedere, din punct de vedere estetic, se apropie mai mult de Google Pixel 2, decât de 3. Marginile superioare și inferioare sunt destul de mari și nici lateralele nu le poți trece prea ușor cu vederea. Partea bună este că va avea o mufă de căști, o raritate în zilele noastre.

Dacă luăm ca referință imaginile de pe blogul rusesc ce pare să fie imortalizate cu hardware-ul Google, telefonul este unul destul de capabil, atât în lumină naturală, cât și într-un mediu controlat. Dacă avem în vedere și faptul că au fost realizate cu un prototip care nu are încă toate optimizările făcute pe partea de software, Google Pixel 3 Lite s-ar putea să reprezinte o investiție bună, când va ajunge în magazine.

Mai ales în poza de intro, ce pare să fie realizată într-o cameră mai slab luminată, detaliile de pe fructe se vâd foarte bine. Expunerea pare să fie una corectă, chiar dacă o sursă de lumină destul de agresivă vine de deasupra. Aparent, telefonul integrează două camere, una de 12 pe partea din spate și una de 8 megapixeli pentru selfie-uri. Momentan, nu știm exact când ar putea să apară în magazine acest telefon, dar ar trebui să se lanseze înainte de finele acestui an la un preț între 400 și 500 de dolari. Google Pixel 3 Lite

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele