Filmările la continuarea Game of Thrones au început deja

Filmările la continuarea Game of Thrones au început deja

După ultimul sezon din Game of Thrones, HBO va încerca să nu piardă fanii francizei prin producția mai multor seriale a căror acțiune se petrece în același univers fantastic. Producția la unul dintre acele show-uri a început deja.

Au apărut numeroase speculații online referitoare la unul sau mai multe show-uri inspirate de Game of Thrones și produse de HBO. Pe lângă zvonuri, avem însă confirmarea că partea de producție a unui dintre acele show-uri va începe în curând. Dacă informațiile publicate de GWW se confirmă, filmările la viitorul serial ar trebui să înceapă înainte de difuzarea ultimului sezon din GoT.

Aparent, va fi vorba de un prequel, un serial a cărui poveste se va desfășura înainte de evenimentele din Game of Thrones. Filmările la respectiva producție vor începe în luna februarie 2019, cu câteva luni înainte de difuzarea ultimului sezon din GoT.

Viitorul show nu are încă un nume definitiv sub care va ajunge pe micile ecrane. Momentan, titlul pe perioada producției este The Long Night. Scenariul pentru el a fost redactat de Jane Goldman și, cu un pic de noroc, ar trebui să ocupe poziția de creator pe parcursul întregii perioade de difuzare. În trecut, Goldman a mai fost responsabilă de ecranizarea romanului Stardust și Miss Peregrine`s Home for Peculiar Children. Cele două filme Kingsman s-au bazat de asemenea pe scenarii scrise de ea.

The Long Night a fost comandat de HBO în prima jumătate a acestui an, dar momentan este vorba doar de un pilot. Nu sunt 100% șanse ca acestea să se materializeze într-un serial, chiar dacă există multe indicii în respectiva direcție. Povestea show-ului se va desfășura cu aproximativ 1000 de ani înaintea evenimentelor din actualul Game of Thrones și ar trebui să includă explicații clare vizavi de modul în care au fost creați primii White Walker. Dacă totul merge bine, rezultatul acestor eforturi ar trebui să ajungă pe HBO în 2020.