Samsung pregătește Galaxy Watch, un ceas futurist contra Apple Watch

Samsung pregătește Galaxy Watch, un ceas futurist contra Apple Watch

Samsung se pregătește să lanseze mai multe dispozitive interesante în următoarele săptămâni. Pe lângă Galaxy Note 9, ne putem aștepta la un Galaxy Watch și o boxă inteligentă.

În ultimele săptămâni, nu a trecut o zi fără noi zvonuri referitoare la Galaxy Note. Telefonul de top ce urmează să fie anunțat în curând trebuie să spele păcatele sud coreenilor și să se reflecte în vânzări fabuloase.

Nu de alta, dar Galaxy S9 se pare că nu a fost gadgetul revoluționar pe care l-au promovat oficialii companiei. Nici măcar campania publicitară surprinzător de agresivă la adresa Apple nu a avut impactul dorit.

Deși au neglijat în ultimii ani zona de ceasuri inteligente, în cadrul evenimentului pentru anunțarea Galaxy Note 9, se pare că vom avea parte și de un ceas reinventat, promovat sub un brand complet nou. În timp ce modelele anterioare au ajuns în magazine sub sigla Samsung Gear, modelele iminente vor fi promovate ca fiind Galaxy Watch.

La fel ca la Apple, va fi vorba de două dimensiuni, de 38 și 42 de milimetri, iar variantele de culoare ar trebui să fie cel puțin două, deși nu este exclus să vedem vreo patru. Ne așteptăm la versiuni doar cu conectivitatea Bluetooth, cât și unele cu Bluetooth și LTE.

În teorie, ar fi trebuit să fie vorba de Samsung Gear S4. Numele de Galaxy Watch a fost însă confirmat prin intermediul certificării de către FCC. Ulterior, același nume a apărut din greșeală pentru o perioadă foarte scurtă de timp pe site-ul Samsung US.

[readmore]

Imaginea de mai jos cu ceasul premium a fost imortalizată de cei de la CNET și nu face decât să reconfirme o parte dintre zvonurile pe care le știam deja, chiar dacă nu mai este online la această oră. Are numele de cod SM-R810NZDAXAR.  Partea de procesare va fi asigurată de un SoC Exynos 7 Dual Core 7270.

În final, va fi interesant dacă reușește să măsoare tensiunea arterială. Au existat niște zvonuri în acest sens. Lansarea oficială este programată în cadrul unui eveniment pe data de 9 august.

GALAXY WATCH

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI