Pozele pe care Gabriela Firea ar vrea să nu le mai vezi niciodată

Pozele pe care Gabriela Firea ar vrea să nu le mai vezi niciodată
PLAYTECH
PLAYTECH
08:17 31.08.2018

Toată lumea o știe pe Gabriela Firea și nu neapărat datorită modului în care a „revoluționat” Bucureștiul. Fie că o știi de pe vremea când era jurnalistă la ziar sau pe la TV, fie din postura relativ nouă de om politic, nu are cum să-ți fi scăpat personajul.

Funcția de Primar General al Municipiului București aduce cu sine un renume pe care Gabriela Firea a încercat până acum să-l păstreze nepătat și să-l apere cum a putut ea mai bine. Mai cu o niște comentarii șterse, mai cu dezactivarea contului de Facebook, pe principul scopul scuză mijloacele, Primarul Capitalei și-a păstrat armura cât de cât intactă.

Gabi Firea 2

Gabi Firea 2

 

Însă așa cum și tu ai niște poze penibile care speri să nu iasă niciodată la iveală, mai ales dacă o să ajungi persoană publică, așa are și Gabriela Firea, iar, ce să vezi, internetul nu le-a uitat.

Bineînțeles, nu te aștepta la cine știe ce ipostaze indecente – Firea e mai deșteaptă de atât – însă există o adevărată ședință foto ”profi” de pe vremea „Gabi Firea Show”, o emisiune pe care o prezenta la televiziunea lui Dan Voiculescu, pe care aceasta probabil ar vrea să-l dea uitării. Nu de alta, dar parcă se vede că zâmbetul e cam fals, machiajul cam nepotrivit și părul, ei bine, nu e foarte diferit de cel de acum, deci nu avem ce să comentăm.

Gabi Firea 4

Gabi Firea 5

Bonus: Poate că nu sunt cele mai penibile poze din Univers, dar e clar că nu se pupă cu atitudinea de femeie fatală și profi în care pozează în prezent. Dacă pozele nu te-au impresionat și vrei ceva mai dinamic, mai jos poți să vezi și cu ce mișcări de dans și voce se laudă Gabriela Firea. P.S: nu e singură în videoclip.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI